Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι χειρότερες beauty τάσεις του καλοκαιριού!

Οι χειρότερες beauty τάσεις του καλοκαιριού!

Κάποιες φορά οι make up artists και οι hair stylists κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας τραβήξουν την προσοχή! Και τα καταφέρνουν!

Κάποιες φορές οι make up artists και οι hair stylists κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας τραβήξουν την προσοχή! Και τα καταφέρνουν μια χαρά! Σε ό,τι έχει να κάνει με τα catwalks αυτό γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον σχεδιαστή αλλά και αυτό που θέλει ο οίκος να βγάλει. Μάλιστα, κάποιοι έχουν χαρακτηριστεί για τις ακραίες επιλογές τους. Πάρε για παράδειγμα τον σκοτεινό Gareth Pugh ή την Vivienne Westwood. Και κάποια είναι ωραία να τα βλέπεις (μην ξεχνάς ότι η μόδα και η ομορφιά γι’ αυτούς είναι τέχνη) αλλά δεν πρέπει να τα επιλέξεις επουδενί. Γιατί αν το κάνεις θα ξεπεράσεις το λεπτό όριο της τέχνης και θα θεωρείσαι απλώς κακόγουστη! Με άλλα λόγια, δες εδώ ποια είναι τα πιο ακραία beauty trends που συναντήσαμε στα καλοκαιρινά ντεφιλέ.
PS: Αν πάλι θέλεις να υιοθετήσεις κάποιο από αυτά σου έχουμε τον σωστό τρόπο να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε