Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι χορευτικές κινήσεις των ανδρών που γοητεύουν τις γυναίκες!

Μάθε ποιες είναι οι χορευτικές κινήσεις των ανδρών που τους κάνουν… ακαταμάχητους!

Οι άνδρες τραβούν τα βλέματά μας με την προσεγμένη εξωτερική τους εμφάνιση και αυτό που τους κάνει sexy είναι υποκειμενικό για κάθε γυναίκα. Ωστόσο υπάρχουν 8 μυστικές κινήσεις που τους κάνουν γοητευτικούς και ακαταμάχητους !

Μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα ανέδειξε τις συγκεκριμένες χορευτικές κινήσεις που κάνουν τις γυναίκες να μην μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία τους… Όλες έχουν να κάνουν κυρίως με κινήσεις του κορμού και θεωρούνται “σήματα” που εκπέμπει ο άνδρας σχετικά με την υγεία, τη δύναμή του και, τελικά, την καταλληλότητά του ως  ερωτικός σύντροφος.

Η σχετική μελέτη παρουσιάστηκε στο περιοδικό βιολογίας “Biology Letters” της Βασιλικής Εταιρίας Επιστημών της Βρετανίας και πραγματοποιήθηκε με 12 τρισδιάστατες κάμερες να καταγράφουν 19 άνδρες, ηλικίας 18 – 35 ετών (κανείς δεν ήταν επαγγελματίας χορευτής), σε ένα εργαστήριο, καθώς έκαναν διάφορες χορευτικές φιγούρες.

Οι οκτώ κινήσεις που ξεχώρισαν είναι δύσκολο να αποτυπωθούν με λίγα λόγια αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να συνοψίσουμε ότι: Οι “καλύτεροι”  χορευτές κάνουν μεγαλύτερες κινήσεις του κεφαλιού, του λαιμού και του κορμού του σώματος, καθώς επίσης ταχύτερες κάμψεις και λυγίσματα των γονάτων. Αντίθετα, οι “χειρότεροι” χορευτές είναι πιο “βαρείς” και άκαμπτοι, που, όσο και αν τινάζουν πέρα-δώθε τα χέρια τους, αδυνατούν να κινήσουν γρήγορα και “σέξι” τον κορμό του σώματός τους. Επίσης πολύ άσχημη βαθμολογία παίρνουν οι συνεχώς επαναλαμβανόμενες ίδιες κινήσεις, ενώ αντίθετα αρέσουν οι άνδρες που εναλλάσσουν τις κινήσεις των χεριών και των ποδιών τους, ενώ την ίδια ώρα δεν σταματούν να κουνάνε τον κορμό και το λαιμό τους, εκπέμποντας τόλμη και δημιουργικότητα. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε