Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλα για την μικρή Suri! Με τον μπαμπά στην Disneyland και με την μαμά στο μουσείο

Όλα για την μικρή Suri! Με τον μπαμπά στην Disneyland και με την μαμά στο μουσείο

Δεν χαλούν χατίρι στην μικρή τους πριγκίπισσα…

Και η άτυπη μάχη εντυπωσιασμού της μικρής Suri Cruise συνεχίζεται… Ο Tom Cruise και η πρώην σύζυγός του Katie Holmes φαίνεται πως προσπαθούν με κάθε τρόπο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και την εύνοια της μικρής κορούλας τους ενόψει του διαζυγίου τους.

 

Οι δυο τους αν και πλέον έχουν μόνο τυπικές σχέσεις έχουν ρίξει όλο το βάρος του ενδιαφέροντος στο 6χρονο κοριτσάκι με αποτέλεσμα να μην του χαλούν χατίρι. Προσπαθώντας, μάλιστα, να την προστατεύσουν από τυχόν δύσκολες στιγμές που θα περάσει λόγω του χωρισμού τους, την κακομαθαίνουν όσο περισσότερο μπορούν.

 

Πρώτα η Katie Holmes πήρε την μικρή της πριγκίπισσα και πήγαν στο ζωολογικό κήπο. Λίγες μέρες αργότερα, θέλοντας να περάσει όμορφες στιγμές με το αγγελούδι του, ο Tom Cruise και η Suri έφυγαν για την Disneyland, όπου η μικρή δεν σταμάτησε να χαμογελά και να διασκεδάζει.

Ενώ, με το που γύρισε από την Disneyland, η Suri φόρεσε τα καλά της και πέρασε με την μαμά της μια όμορφη μέρα στο μουσείο. Προσπαθώντας να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και τις εντυπωσιακές διακοπές που πέρασε με τον μπαμπά της, η Katie κέρασε την μικρή διάφορα σνακ, έκανε βόλτα μαζί της και δεν την άφησε από την αγκαλιά της.

Και ενώ οι δυο γονείς κοντράρονται για το ποιος θα κερδίσει την αγάπη της Suri, εκείνη φαίνεται να ευχαριστιέται τις ανέσεις που της προσφέρουν οι πλούσιοι γονείς της!

Δες φωτογραφίες:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε