Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλα όσα έγιναν στα MTV Awards 2012: Rihanna και One Direction, οι μεγάλοι νικητές!

Όλα όσα έγιναν στα MTV Awards 2012: Rihanna και One Direction, οι μεγάλοι νικητές!

Μια βραδιά με πολύ λάμψη και εντυπωσιακές παρουσίες ήταν η χθεσινή

Μια βραδιά με πολύ λάμψη, πολλές εντυπωσιακές παρουσίες και εκπλήξεις περίμενε όσους βρέθηκαν χθες στα MTV Video Music Awards του 2012.

 

Η επανεμφάνιση της Pink, το νέο λουκ της Rihanna που έφυγε από τη διοργάνωση με το βραβείο του Καλύτερου video της χρονιάς και η παρουσία του Robert Pattinson στη σκηνή ξεχώρισαν από τη βραδιά των χθεσινών βραβείων.

 

Μεγάλοι νικητές, βέβαια, αναδείχθηκαν οι One Direction που έφυγαν με τρία βραβεία, ανάμεσά τους εκείνο για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη και για το καλύτερο video clip pop. Και δυο βραβεία πήρε ο Chris Brown που φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα.

 

Το βραβείο Καλύτερου Video από γυναίκα σταρ έλαβε η Nicki MInaj, ενώ βραβεύτηκαν επίσης ο Drake, οι Coldplay, η Demi Lovato και η Katy Perry. Στη σκηνή εκτός από την Pink μεταξύ άλλων ανέβηκαν η Rihanna, η Taylor Swift και η Alicia Keys.

 

Ενώ, highlight της βραδιά ήταν η εμφάνιση του Robert Pattinson με τον Taylor Lautner, τον Peter Facinelli και άλλους πρωταγωνιστές του Twilight στη σκηνή, χωρίς όμως την Kristen Stewart η οποία βρισκόταν στο Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

Δες στο TLIFE όλα όσα έγιναν στα MTV VMA 2012

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε