Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όλα όσα έγιναν στα MTV Awards – Οι νικητές της βραδιάς! Φωτογραφίες και βίντεο

Δες φωτογραφίες, βίντεο και διάβασε τι έγινε στο μεγάλο αυτό σόου!

Με πολλές λαμπερές παρουσίες και εκπλήξεις εξελίχθηκε η μεγάλη βραδιά των MTV Awards 2011, που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν στο Λος Άντζελες. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους του μουσικού αυτού σόου – θεσμού ήταν η Kim Kardashian, ο Justin Bieber, η Lady Gaga, η Beyonce και ο Jay- Z, η Katy Perry, η Adele, o Kanye West, ο Tom Cruise με την Katie Holms και πολλοί άλλοι.

Ο τελευταίος μάλιστα, δεν δίστασε να πιάσει δημοσίως τα οπίσθια της συζύγου του την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε η Katy Perry. Επιπλέον, φαίνεται πως η βραδιά ανήκε στις γυναίκες, μιας και, εκτός από τον Justin Bieber, τον Kanye West, τον Tyler και τους Foo Fighters που κέρδισαν από ένα βραβείο, όλα τα υπόλοιπα τα κατέκτησαν γυναίκες!

Φυσικά, από τη μεγάλη αυτή βραδιά ήταν αισθητή η απουσία της Amy Winehouse, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, για τη μνήμη της οποίας είχε δημιουργηθεί ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο και ένα εξαιρετικό σόου από χορευτές και τραγουδιστές.

Ας τα πάρουμε όλα όμως, με τη σειρά…

Τη βραδιά άνοιξε με μια …διαφορετική και -γι’ ακόμα μία φορά- ανατρεπτική εμφάνιση η Lady Gaga. Ντυμένη άντρας και συγκεκριμένα, υποδυόμενη τον Joe Calderone, κρατώντας ένα τσιγάρο κι έχοντας ακόμα ένα στο αυτί, άνοιξε το μεγάλο αυτό show με έναν μονόλογο, ενώ λίγο μετά παρουσίασε το κομμάτι ”You and i” με πλήθος χορευτών και με τη συνοδεία του κιθαρίστα Brian May.

Διάβασε όλο το άρθρο, δες βίντεο και φωτογραφίες στο TLIFE.GR

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε