Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όλα όσα έγιναν στα Playmate 2011! Δες φωτογραφίες

Όλα όσα έγιναν στα Playmate 2011! Δες φωτογραφίες

Οι εμφανίσεις και τα απρόοπτα του διαγωνισμού ομορφιάς Playmate 2011! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες και καλλίγραμμες κοπέλες παρουσίασε χθες το βράδυ το STAR σε συνεργασία με το περιοδικό Playboy. Η 15η χρονιά διοργάνωσης του διαγωνισμού ομορφιάς “Playmate 2011” είχε πολύ κέφι, ρυθμό, ομορφιά και απρόοπτα!

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Στικούδη, που αν και είχε λίγο άγχος στην αρχή, έκλεψε στο τέλο τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της και τα εύστοχα σχόλια της την ώρα των ερωτήσεων στις κοπέλες…

Φετινή “Playmate” αναδείχθηκε η μελαχρινή Ηρώ Λεγάκη. Η 20χρονη Ταυρίνα έχει ύψος 1,74, έχει νησιώτικη καταγωγή από τη Νάξο και την Κέρκυρα. Ανήκει στο χορευτικό team του club “Dream City”, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη γυμναστική και φυσικά το χορό και παράλληλα σπουδάζει Βρεφοκομία. .

Ωστόσο, η βραδιά είχε και τα απρόοπτά της… Ένα από αυτά ήταν και η θεαματική τούμπα που είχε μια από τις κοπέλες του διαγωνισμού. Η βραδιά είχε μόλις ξεκινήσει όταν η Έλενα Τσίκλου “φλέρταρε” με το πάτωμα της “Ιεράς Οδού”, όπου έγινε ο διαγωνισμός Playmate. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη το προσπέρασε εκείνη τη στιγμή, χωρίς να πει κάτι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τις σέξυ εμφανίσεις των κοριτσιών και video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε