Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολα όσα μάθαμε στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1! Φωτογραφίες

Ολα όσα μάθαμε στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1! Φωτογραφίες

Το κανάλι του Αμαρουσίου, μας παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι το πρόγραμμά του για την σεζόν 2012-2013, απ ΄όπου και βγήκαν αρκετές ειδήσεις !

Σεμνά και ταπεινά, σε έναν καλαίσθητο χώρο στην πολύπαθη καρδιά της Αθήνας, μας παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1. Βλέπετε, τα μεγαλεία άλλων εποχών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί… Οι άνθρωποι ,λοιπόν, του καναλιού του Αμαρουσίου, έχοντας σραμμένο διαρκώς το βλέμμα τους στην οικονομική κρίση, μας μίλησαν για την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλουν, έτσι ώστε να τα καταφέρουν και να βγουν με ψηλά το κεφάλι από τις οικονομικές συμπληγάδες της εποχής.

Μας μίλησαν για την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλουν να στήσουν και να μας παρουσιάσουν ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο πρόγραμμα, με όσο το δυνατόν λιγότερες ελλείψεις ! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με δικά τους δεδομένα τόσο ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, κ. Θοδωρής Κυριακού, όσο και τα στελέχη του, ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης και ενημέρωσης Στρατής Λιαρέλλης και ο γενικός διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος, πιστεύουν πως το φετινό τους πρόγραμμα, το πρόγραμμα της σεζόν 2012-2013, είναι ένα πρόγραμμα που έχει… απ ΄όλα και που μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα.

Βέβαια, πρέπει να σας πω, – για να ακριβολογούμε – , πως η σημερινή παρουσίαση του προγράμματος ήταν η παρουσίαση όχι όλης της φετινής σεζόν του ΑΝΤ1, αλλά της… μισής ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί οι Αντεννικοί θέλησαν να μας ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μας μιλήσουν συγκεκριμένα για ότι έχουν ετοιμάσει μόνο μέχρι τον Δεκέμβρη, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη η προσπάθειά τους για ότι ετοιμάζουν για Γενάρη, να κρατούν μικρό καλάθι.

Και ως ένα βαθμό πρέπει να σας πω, πως δεν τους αδικώ, μιας και η οικονομική κρίση έχει κάνει όλους τους τηλε-ανθρώπους να μην ξέρουν τι τους τηλε-ξημερώνει, οπότε θέλουν να λένε λίγα για να μην εκτεθούν αγρότερα και κατηγορηθούν πως μας υποσχέθηκαν λαγούς με πετραχείλια και εντέλει δεν είδαμε ούτε τους λαγούς, ούτε τα πετραχείλια! 

Ετσι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή μέχρι και τον νέο χρόνο διαμορφώνεται ως εξής : Το πρωί έχουμε τον Γιώργο Παπαδάκη με το “Πρωινό ΑΝΤ1”, το απόγευμα το “F-This” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο prime – time θα έχουμε : Στις 9.00 μ.μ. τον “Σουλειμάν”, στις 10.00 μ.μ. το “Greys Anatomy” και στις 11.00 μ.μ. από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη τους “Ράδιο Ααρβύλα”, ενώ Δευτέρα και Τρίτη στις 12.00 τα μεσάνυχτα την σκυτάλη θα παίρνει ο Θέμος Αναστασιάδης με το “Ολα Μπάχαλο” και από Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή την ίδια ώρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος με το “Βράδυ” του.

Εννοείται φυσικά πως όταν έχει UEFA τις Πέμπτες, δεν θα έχει Κωστόπουλο. Και μιας και είπα Κωστόπουλο, ναι ο γνωστός άνδρας των Media τα βρήκε με τους Αντεννικούς και επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το Σαββατοκύριακο, τα Σαββατόβραδά μας θα έχουν πολλές ταινίες, ενώ τα βράδια της Κυριακής θα το ρίχνουμε όλοι στον… χορό, μετά την πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη επιστροφή του “Dancing with the stars”.

Από Γενάρη δε, τα μόνο προγράμματα που είναι εγκεκριμένα και με την… βούλα και θα παίξουν σίγουρα, είναι το “Μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου” με την Νάντια Μπουλέ, το “Κράτα Γερά” με τον Γιώργο Λιανό και το “Wanted” για το οποίο ακόμα… wanted οι παρουσιαστές του.

Εκτός ,όμως, απ ΄όλα αυτά που τα μάθαμε… επισήμως, μάθαμε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα ανεπισήμως, στα πηγαδάκια που ακολούθησαν μετά την επίσημη παρουσίαση. Τι “ψάρεψα” ,λοιπόν, μετά από διάφορα τετ-α-τετ που είχα με τους ανθρώπους του καναλιού ;

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε