Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Όλα όσα θα δούμε στο 9ο live του Dancing! Το TLIFE θα είναι εκεί

Όλα όσα θα δούμε στο 9ο live του Dancing! Το TLIFE θα είναι εκεί

Άλλη μια Κυριακή με πολλές εκπλήξεις μας περιμένει!

Το 9ο live του Dancing with the stars ξεκινάει σε λίγες ώρες και οι παίκτες κάνουν τις τελευταίες απαραίτητες πρόβες για το show. Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος θα βρεθεί για μία ακόμη Κυριακή, από νωρίς, στο στούντιο Κάππα για να σου μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Άλλωστε όλη την εβδομάδα σε κρατάμε ενήμερη για την προετοιμασία των αγαπημένων σου star αλλά και των καλεσμένων που θα εμφανιστούν στο λαμπερό χορευτικό πρόγραμμα.

Guest star της εβδομάδας!

Αυτή τη φορά, εκτός από την Θωμαή Απέργη, που έμαθες πρώτη από το TLIFE για την εμφάνισή της, θα δεις να ξεδιπλώνει το χορευτικό της ταλέντο και η Κατερίνα Στανίση.

Η Θωμαή έκανε εντατικές πρόβες όλη την εβδομάδα για να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της! Το TLIFE σου παρουσίασε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις χορευτικές φιγούρες της τραγουδίστριας. (κάνε κλικ εδώ)

Στο πλατό όμως του Dancing θα επιστρέψει και ο ένας παλιός γνώριμος που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κρομμύδα. Ο ηθοποιός μπορεί να έχει αποχωρίσει από το show αλλά δεν έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τους συμπαίκτες του και μάλιστα τους υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί κοντά τους στο live αυτό.

Οι τελευταίες πρόβες των παικτών

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε