Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το ροζ DVD!

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το ροζ DVD!

Μέχρι αύριο η απάντηση για το συμβόλαιο της Τζούλιας. Tελείωσε η κατάθεση του ιδιοκτήτη της εταιρείας

Όλα είναι “καθαρά” και νόμιμα από την εταιρεία παραγωγής, δηλώνει ο κύριος Σειρηνάκης στην εκπομπή Κους-Κους. Μένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος στα αρχεία της εταιρείας από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων.

Αυτό που έμεινε πλέον από την έρευνα όσο αφορά το φορολογικό κομμάτι της υπόθεσης είναι να φανεί τι συμβόλαιο υπήρχε ώστε να υπάρχει το δικαίωμα της κυκλοφορίας του dvd.

Με νέο δικηγόρο θέλει να αντιμετωπίσει την εταιρεία παραγωγής η Τζούλια Αλεξανδράτου και επιλέγει τον Αλέξη Κούγια, για τον οποίο ενημέρωσε τα μέσα το Σάββατο με ανακοινωσή της προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πριν λίγο ο κύριος Κούγιας δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη αν η πελάτισσά του, Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει υπογράψει συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο κύριος Κούγιας είναι επιφυλακτικός και στην εκπομπή TV Weekend δήλωσε πως αν υπάρχει συμβόλαιο αλλάζουν τα πράγματα και δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση.

Ωστόσο η εταιρεία παραγωγής “Sirina” ισχυρίζεται πως όλα είναι νόμιμα, υπάρχουν συμβόλαια με την υπογραφή της Τζούλιας και σύντομα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες. Μετά και από έλεγχο του Σώματος Ειδικών Ελέγχων του Υπ.Οικονομικών, υπήρχε εκεταμένη φοροδιαφυγή πάνω στο dvd της Τζούλιας.

Η Sirina productions δεν έχει σταματήσει να διαφημίζει το περιβόητο DVD κανονικά σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς και αυτό φυσικά να είναι ανάρπαστο. Οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 150.000 DVD και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Veto αλλά και πληροφορίες του NewsIt, η Τζούλια πήρε για την μαγνητοσκόπηση του DVD 200.000 και μάλιστα πριν από την κυκλοφορία του.

Σε λίγες μέρες θα γίνει και μεγάλος έλεγχος στα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας.

Λόγος έγινε και για σύντομη κυκλοφορία δεύτερου DVD  του οποίου οι σκηνές είναι άγνωστες. Ίσως να είναι οι στιγμές της ίδιας ημέρας που κόπηκαν στο μοντάζ αλλά ίσως δούμε μιά εντελώς καινούρια ιστορία, με διαφορετικό “σενάριο” και διαφορετική ημερομηνία.

Διαβάστε για τις πειρατικές πωλήσεις του DVD.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε