Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Όλος ο κόσμος της Benetton στο κινητό σας!

Όλος ο κόσμος της Benetton στο κινητό σας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2011 | 06:43
Πρώτη δημοσίευση: 01.02.2011 | 06:43

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του Facebook Deals στην Ευρώπη, η Benetton προσφέρει ένα δικό της φιλανθρωπικό Facebook Deal σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία).

Με τη νέα αυτή λειτουργία του Facebook όλοι όσοι έχουν smartphone και δηλώσουν το σημείο που βρίσκονται, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο δίκτυο των 3,000 καταστημάτων Benetton στις χώρες αυτές και να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των κοντινότερων καταστημάτων Benetton, Sisley και Playlife.

Καθένας που έχει πρόσβαση στο Internet μέσω smartphone, στις πέντε αυτές χώρες μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα του Facebook και να δηλώσει στους φίλους του το σημείο που βρίσκεται. Με τη συμμετοχή του στο Deals αυτόματα θα κάνει τη δική του προσφορά για το φιλανθρωπικό έργο Architecture for Humanity.

Έτσι για όλο το Φεβρουάριο μέσα από το Facebook, η Benetton θα δωρίζει δύο ευρώ κάθε φορά που κάποιο smartphone θα κάνει check in σε ένα από τα 3,000 καταστήματα Benetton του δικτύου.

Οι δωρεές προσφέρονται στο Architecture for Humanity και στο project, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της Κένυας Slums Information Development And Resource Centres (SIDAREC), για τη δημιουργία ενός τεχνολογικού και επικοινωνιακού κέντρου για τους νέους της περιοχής Mukuru στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Το κέντρο θα προσφέρει μαθήματα υπολογιστών και τεχνολογίας, ιατρικές υπηρεσίες και προγράμματα παιδικής ανάπτυξης καθώς και έναν ραδιοφωνικό σταθμό με τίτλο 99.9 Ghetto FM δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να προσεγγίσουν τους περισσότερους από 650,000 κατοίκους στο Ναϊρόμπι, αλλά και μέσα από το Διαδίκτυο εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία της Benetton με το Facebook βασίζεται στην καινοτομία, το ενδιαφέρον στους νέους, την ενεργή της συμμετοχή Στην κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο και στην ουσιαστική πρακτική προσφορά. Αξίες που χαρακτηρίζουν πάντα την επιχειρησιακή κουλτούρα του Ομίλου Benetton.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts! Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts!
  2. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  3. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps