Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Όσκαρ… απιστίας!

O Jesse James και η Sandra Bullock

Αν υπήρχε αυτή η κατηγορία στα βραβεία Oscar τότε πολλοί σταρ, ηθοποιοί και μη, θα σήκωναν το χρυσό αγαλματάκι…

Η πιο πρόσφατη και πολυσυζητημένη απιστία είναι αυτή του άντρα της ηθοποιού Sandra Bullock, η οποία έκανε την ηθοποιό να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της!

Ο Tiger woods μόλις πριν από μερικούς μήνες ομολόγησε δημόσια πολλές από τις απιστίες του, κατά την διάρκεια του γάμου του. Μάλιστα ο συνολικός αριθμός των στιγμών που ο Tiger απάτησε τη σύζυγό του, ξεπερνά τις 2.000 φορές!

Ο Τiger Woods με την σύζυγό του, Εlin Nordegren

 Ένα άλλο σκάνδαλο απιστίας στο Hollywood ήταν αυτό του Jude Law προς τη Sienna Μiller, όταν ο Βρετανός γόης παραδέχτηκε πως διατηρούσε κρυφή σχέση με την νταντά των παιδιών του, από τον πρώτο γάμο του.

Ο Jude Law και η Sienna Miller

Πριν από δεκαπέντε χρόνια ο γοητευτικός Hugh Grant έβγαινε με την Elizabeth Harley.

Eκείνη την χρονιά ο πετυχημένος ηθοποιός είχε συλληφθεί από την αστυνομία λόγω προσβολής της δημόσιας αιδούς, καθώς πιάστηκε να ερωτοτροπεί με μια ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητο του στο Hollywood.

Ο Ηugh Grant με την ιερόδουλη.

Ο Ηugh Grant με την Elizabeth

 

Ενώ η Jessica Simpson ήταν παντρεμένη με τον Nick Lachey, πιάστηκε το 2004 να διατηρεί κρυφό δεσμό με τον αρχηγό των Maroon 5 Αdam Levine. Μετά από δύο χρόνια ο φακός τους συνέλαβε σε γνωστό εστιατόριο και το επόμενο πρωί η εκρηκτική ξανθιά φορούσε το μπλουζάκι του Levine.

Η Jessica Simpson με τον Nick Lachey.


Αν και η Μ
eg Ryan με τον Dennis Quaid ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ο γάμος τους διαλύθηκε όταν η Μeg έκανε παράνομο δεσμό με τον ”μονομάχο” Russel Crow.

Πάνω η Μeg Ryan με τον Dennis Quaid και κάτω αριστερά με τον Russel Crow.

Μια ακόμη μεγάλη απιστία που έχει γραφτεί στην ιστορία είναι το σκάνδαλο Lewinsky τον καιρό που πρόεδρος της Αμερικής ήταν ο Bill Clinton και απάτησε την γυναίκα του με την γραμματέα του Μonica Lewinsky

 

Ο Bill Clinton και η Μonica Lewinsky.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε