Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Όταν η Μαρία Σολωμού “ψέκασε τη Λίζα”! Δες φωτογραφίες

Το TLIFE στην θεατρική πρεμιέρα “Ψέκασα την Ελίζα”…

Σε ένα άκρως ανατρεπτικό ρόλο εμφανίζεται η Μαρία Σολωμού στην μαύρη κωμωδία “Ψέκασα την Ελίζα” που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο θέατρο “Χώρα”. Στο πλευρό της είναι ο Νίκος Μουτσινάς και πολλοί αξιόλογοι ηθοποιοί.

 

Το TLIFE βρέθηκε χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της Μαρίας, όπου έδωσαν το “παρών” πολλοί επώνυμοι από το χώρο της τηλεόρασης. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Καινούριου, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Ηλιάκη και πολλοί άλλοι.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

 

Το τρένο της ζωής της Ελίζας ταξιδεύει μαζί της για την μεγάλη ανατροπή… Τάκης, Τζένη, Υβόννη, Κωνσταντίνος, Ντορίτα στα άκρα… Οι συμπτώσεις, η τύχη, ο έρωτας, η φιλία και η αναμονή; Μια παρέα ξεκινά να κάνει ένα πάρτυ γενεθλίων. Τι συμβαίνει σε ένα βαγόνι τρένου;

 

Σε ένα αυτοκίνητο…. πριν καν φτάσουν; Τι γίνεται όταν χτυπάει το κουδούνι και δεν ξέρεις ποιος είναι; Την ανοίγεις την πόρτα; Ο εαυτός που όλοι ψάχνουμε. Θες να τον βρεις; Θες να χαρείς; θες να τον ακούσεις; Θες να πάμε;

 

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη μας συστήνουν την Ελίζα και μια παρέα φίλων μέσα από ένα κείμενο με ανατρεπτικό χιούμορ, που …..μας αφορά!

Δες φωτογραφίες εδώ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε