Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Oταν η Νικόλ έγινε Jason! Στα 19 της έγινε αγόρι και έχει και κοπέλα!

Oταν η Νικόλ έγινε Jason! Στα 19 της έγινε αγόρι και έχει και κοπέλα!

Ο Τζέισον Κούπερ, που στο παρελθόν ήταν η Βρετανίδα Νικόλ Κούπερ, από την ηλικία των 16 ετών συνειδητοποίησε ότι μπορεί να έχει γεννηθεί κορίτσι, αλλά ήταν προορισμένη να ζήσει σαν άντρας…

Ο Τζέισον Κούπερ, που στο παρελθόν ήταν η Βρετανίδα Νικόλ Κούπερ, από την ηλικία των 16 ετών συνειδητοποίησε ότι μπορεί να έχει γεννηθεί κορίτσι, αλλά ήταν προορισμένη να ζήσει σαν άντρας. Προσπάθησε να κάνει σχέσεις με αγόρια πριν πάρει την απόφασή του να αλλάξει φύλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο πλευρό του βρισκόντουσαν οι φίλοι του, η μητέρα του, αλλά και η κοπέλα του Ρεμπέκα!

 

Όταν το ανακοίνωσε στους φίλους του εκείνοι ούτε τον κορόιδεψαν ούτε γέλασαν μαζί του, αλλά αντίθετα τον βοήθησαν σε αυτή του την απόφαση: “Ζήτησα από τους φίλους μου να μου προτείνουν ονόματα. Εκείνοι δεν γέλασαν, ούτε εξεπλάγησαν. Αντιθέτως συμμετείχαν με προθυμία και επέλεξαν τελικά το Τζέισον.”

Δες πως έγινε και πως ήταν…

 

Το κορίτσι που έγινε αγόρι αποκάλυψε: “Προσπάθησα τόσο σκληρά να γίνω όπως τα άλλα κορίτσια, αλλά μισούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Προσπάθησα ακόμα και να συνάψω ρομαντική σχέση με ένα αγόρι όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν άντεχα να το φιλήσω και η σχέση τελείωσε μέσα σε ένα μήνα. Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, αλλά με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν μπορούσα να ζω σαν κορίτσι.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε