Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν η Υβόννη συνάντησε τη μητέρα του Αντώνη…

H συνάντηση των δυο γυναικών στο Politeia Live Clubbing

Ήταν την τελευταία μέρα των εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο “Politeia Live Clubbing”, όταν η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ συνάντησε τη μητέρα του Αντώνη, κυρία Ελένη Πασχαλίδη.  

Σύφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, η Υβόννη διασκέδαζε με την παρέα της, όταν πληροφορήθηκε πως λίγα τραπέζια μακριά, βρισκόταν η μητέρα του αγαπημένου της, η αδελφή του Γεωργία και ο σύζυγός της, Στάθης. Τότε, το νεαρό μοντέλο, πήγε κοντά τους και τους χαιρέτισε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η κυρία Ελένη πετούσε λουλούδια προς το μέρος της Υβόννης, ενώ οι τρεις γυναίκες φαίνεται πως ανανέωσαν το ραντεβού τους, στην Αθήνα.

Λέγεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες συναντιούνται, αφού παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν να έχουν γνωριστεί το καλοκαίρι.  

Το σίγουρο είναι πως ο τραγουδιστής, βρήκε “έτσι ξαφνικά”, τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης Υβόννης. Όσο για το αν θα καταφέρει η εντυπωσιακή Κροάτισα να αντικαταστήσει την Ζέτα Μακρυπούλια, προς το παρόν το αποκλείουμε. Στη συνέντευξη που παραχώρισε ο Αντώνης στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”, άφησε πολλούς άφωνους όταν παραδέχτηκε ότι η Ζέτα υπήρξε το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής του…    

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε