Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Όταν η εγκυμοσύνη αφήνει τα σημάδια της στο σώμα σου

Κοιλιά που δεν φεύγει, στήθος που χαλάρωσε… Η εγκυμοσύνη αφήνει τα σημάδια της και η πλαστική χειρουργική δίνει τη λύση.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου σε συμβουλεύει τι μπορείς να κάνεις μετά την εγκυμοσύνη αν δεν είσαι ικανοποιημένη με το σώμα σου! Μπορείς να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα σε λίγες συνεδρίες και να νιώθεις όπως και πριν μείνεις έγκυος…

 

Η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός παιδιού είναι η ολοκλήρωση του γυναικείου φύλου, είναι ο προορισμός της γυναίκας στη ζωή. Είναι ασήμαντες οι αλλαγές του προσώπου αλλά και του σώματος μπροστά στην απόκτηση ενός παιδιού.

 

Όμως, κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα δεν παύει να είναι γυναίκα. Και κάποια προβλήματα που αφήνει η εγκυμοσύνη στο διάβα της μπορούν να ρίξουν το ηθικό και την ψυχολογία. Η αισθητική ιατρική αλλά και η πλαστική χειρουργική μπορούν να βοηθήσουν μετά τον τοκετό. 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΩΝ
Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόλις τελειώσει ο θηλασμός ή σταματήσει η γαλακτοφορία.

Μπορεί να γίνει μεμονωμένα δηλαδή με ανόρθωση στήθους ή συνδυαστικά με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης χαρίζοντας τον χαμένο όγκο και συντελώντας στο καλύτερο αποτέλεσμα.(μαστοπηξία)

 

Πραγματοποιείται και σε μικρούς πτωτικούς μαστούς και γύρω από τη θηλή (θηλέα άλω) μικραίνοντας έτσι το μέγεθος της άλλου. Όταν όμως ο μαστός είναι μεγάλος γίνεται ανόρθωση χωρίς τη χρήση ενθεμάτων.

 
Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε