Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Όταν το super market σου στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς…

Όταν το super market σου στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς…

Περισσότερες από 20 ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων με έδρα τη Θράκη, υποστηρίζει η Μαρινόπουλος Α.Ε., που κάνει μια ακόμη «στάση» στη βόρειο Ελλάδα.

Περισσότερες από 20 ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων με έδρα τη Θράκη, υποστηρίζει η Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος «Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος», το οποίο, μετά τις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο, την Κρήτη και πρόσφατα την Κεντρική Μακεδονία, κάνει μια ακόμη «στάση» στη βόρειο Ελλάδα.

Οι συνολικά 22 παραγωγοί της Θράκης που εντάσσονται στο πρόγραμμα καινοτομίας έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν μέσω των 25 τοπικών καταστημάτων του δικτύου της Μαρινόπουλος, τα 218 επώνυμα προϊόντα, καθώς και 29 ακόμη ιδιωτικής ετικέτας τα οποία οι ίδιοι διακινούν.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, συνολικά 25 καταστήματα του δικτύου της Μαρινόπουλος Α.Ε. στη Θράκη προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον τοπικό χαρακτήρα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε