Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Oβελίες σε… εξωτικές παραλίες για τους πλουσίους!

Κάτι η οικονομική κρίση, λίγο ο φόβος να μην προκαλέσουν το κοινό με τη χλιδή τους, οι κοσμικοί της Ελλάδας επιλέγουν φέτος εξωτερικό για τις πασχαλινές τους εξορμήσεις.

Οι Έλληνες εφοπλιστές αναζητούν εναγωνίως λύση στο “μεγάλο”  πρόβλημά τους… Τον προορισμό των διακοπών του Πάσχα. Κι αφού η Ελλάδα δεν είναι και πολύ της μόδας, οι εξωτικοί προορισμοί δίνουν και παίρνουν.

Όπως μαθαίνουμε από το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αν και η Ελλάδα φαίνεται να υποδέχεται την Μεγάλη Εβδομάδα με βροχές και συννεφα όλο το enfant gâté της ελληνικής “καλής” κοινωνίας θα κατευθυνθεί προς το εξωτερικό. Την τιμητική της έχει η Νέα Υόρκη που θα επισκεφθούν ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Σοφία με τα δύο τους παιδιά. Μαζί τους θα ταξιδέψει και η καλή τους φίλη Ελένη Βλαχάκη. Εκεί θα είναι το επιχειρηματικό ζεύγος Θανάσηκαι Βάνα Λαβίδα, η Μαρία Κοντομηνά αλλά και η Ράνια Φιλίππου.

Το σπίτι τους στο Μαϊαμι φαίνεται όμως πως θα επισκεφθούν και ο Πάνος με την Ιωάννα Μαρινοπούλου, ενώ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με τη γυναίκα του Αριέττα Λιβανού έχουν οργανώσει κρουαζιέρα και πεντάστερη διαμονή στις Μπαχάμες. Εξωτικό προορισμό διάλεξε και η Μάνια Λούβαρη, που θα περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της στο Μπαλί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε