Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Π. Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει το μυστικό της για αδυνάτισμα χωρίς στερήσεις

Μιλά για τους άντρες και τους τρόπους με τους οποίους έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα!

Η 34χρονη ταλαντούχα ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποκαλούσε τον Γκρεγκ Μόργκαν ”άντρα της”, αυτή την περίοδο είναι ελεύθερη και θέλει να μείνει μόνη της. Αν όμως, αυτό αλλάξει, θα είναι γιατί βρέθηκε ο μάγκας που θα την αναλάβει, όπως αποκαλύπτει.

Ποια είναι όμως η σχέση της με τους άντρες; ”Δεν με φλερτάρουν πολύ. Μου κάνουν σχόλια για τη δουλειά μου, αλλά σπάνια θα πουν κάτι για μένα. Aν το κάνουν θα βρίσκονται πίσω από τον υπολογιστή. Ωστόσο, αυτούς που τολμούν, τους έχω πάρα πολύ ψηλά… Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι δικό τους θέμα. Εγώ, όταν θέλω κάτι, το διεκδικώ με τον τρόπο μου. Θα πρότεινα να κάνουν το ίδιο και οι άντρες. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει οι ρόλοι και η δική μου συμβουλή είναι να τολμήσουν λίγο περισσότερο, λέγοντας αυτό που θέλουν με ευγένεια.”

Είχε βάλει όριο ηλικίας για το πότε θα παντρευτεί. Σήμερα όμως…

”Είχα βάλει όριο, αλλά πλέον μου αρέσει όπως είμαι. Ζω μια δεύτερη εφηβεία τώρα, πιο ουσιαστική από την προηγούμενη. Το ψάχνω περισσότερο. Παραμένω ρομαντική, αλλά έχω γίνει πιο κυνική. Ωστόσο, δεν είμαι σε φάση να πω ότι ονειρεύομαι τον τέλειο σύζυγο, γιατί δεν θεωρώ ότι υπάρχει.”

Ο ιδανικός σύντροφος

”Ο ιδανικός άντρας για σύντροφος είναι σίγουρα ο καλύτερός σου φίλος. Θέλω να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο θα γελάω πάρα πολύ, θα μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και θα προκαλεί ο ένας τον άλλον για να γίνει καλύτερος. Αυτόν τον άντρα που, όταν ξυπνάς το πρωί τον κοιτάς και δεν μπορείς χωρίς αυτή την εικόνα.”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε