Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Π. Αναστασοπούλου στο TLIFE: Στο “Νησί” θα έφτιαχνα ακόμη και τους καφέδες!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στο Tlife για τα επαγγελματικά και προσωπικά της δρώμενα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που πρωταγωνιστεί στην ”Μαύρη Κωμωδία” στο θέατρο Μουσούρη, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Tlife και μίλησε για τα επαγγελματικά και προσωπικά της δρώμενα.

Το έργο εκτυλίσσεται όντες οι ηθοποιοί μέσα στο σκοτάδι, δεν είναι μια συμβατική κωμωδία αλλά ένα έργο με πολλές ανατροπές και ο ρόλος της Πηνελόπης είναι ο ρόλος κλειδί για να λυθεί μία παρεξήγηση, που έχει στοιχεία τα οποία σε κάνουν να σκέφτεσαι πάρα πολύ και να παίρνεις, όπως λέει η ίδια, κάτι μαζί σου στο σπίτι για δουλειά, για να σκεφτείς.
Θεωρεί πολύ ωραία συγκυρία να βρίσκεται με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς στο θέατρο, γιατί τους θαυμάζει πάρα πολύ για όλα όσα έχει καταφέρει ο καθένας ξεχωριστά και για το ότι δεν είναι επαναπαυμένοι.

Πρότυπο στη ζωή της πάντα είχε και θα έχει τον πατέρα της, επειδή είναι ένας άνθρωπος που αυτοδημιούργητος έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και να είναι όλοι χαρούμενοι, κάτι που για την ίδια είναι η πεμπτουσία της ζωής. Επιπλέον δήλωσε ότι βλέπει τον εαυτό της σαν θεατής και προσπαθεί να διορθώνεται. Δίνει την ψυχή της και την υπομονή της όλη στην τέχνη. ”Πρέπει να παραμένεις στη βάση σου το υλικό που είσαι όντως φτιαγμένη”, τόνισε.

Η Πηνελόπη, αγαπάει την τέχνη της γιατί πιστεύει ότι είναι ”φαρμακάκι”, κάτι σαν χαλαρωτικό για να περνάνε οι άνθρωποι καλύτερα. ”Δουλειά μου είναι να κάνω αυτούς που δεν αισθάνονται πολύ καλά όταν έρθουν εδώ, από το υστέρημά τους, να δουν μια παράσταση ή θα επιλέξουν να δουν κάτι στην τηλεόραση, ή το σινεμά ή την μπάντα μου να τους κάνω να ξεχαστούν. Οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα να είμαι μία από εκείνους που είναι αρνητικοί, γιατί τότε εμένα ποιος θα με έκανε να περνάω καλά;”

Σχετικά με την οικονομική κρίση, η ίδια είπε: ”Όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα, αλλά έχει σημασία από ποια πλευρά θα το δεις. Μπορεί να επιλέξεις να το δεις από τη μίζερη πλευρά, αλλά αυτό δεν βγάζει πουθενά. Όλα τα ”άσχημα” είναι πάντα σε εισαγωγικά, γιατί είναι προκλήσεις για να γίνεις καλύτερος. Αν επιλέξεις να το δεις από αυτήν την πλευρά θα βασανίζεσαι καθημερινά. Καλύτερα να αποφασίσεις την άλλη, και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, γιατί ούτε πλούσια είμαι ούτε υπέρογκα ποσά αμοίβομαι για τη δουλειά μου”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε