Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Π. Φιλιππίδης: “Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω.”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το lifestyle, για τα χρήματα που βγάζει ως επιτυχημένος ηθοποιός, για την πολιτική, αλλά και για τις μελαγχολικές τάσεις…

Ο διάσημος κωμικός μίλησε στο περιοδικό “People” για το lifestyle, για τα χρήματα που βγάζει ως επιτυχημένος ηθοποιός, για την πολιτική, αλλά και για τις…  μελαγχολικές τάσεις!

Ο Πέτρος δήλωσε ότι δεν συμμετέχει σε ατυτό που λέμε lifestyle: “Έτσι όπως εννοούμε σήμερα το lifestyle, όχι. Εγώ προσπαθώ να μην απλώνω τα πόδια μου πέρα από το κρεβάτι μου. Ήμουν συνεπής απέναντι σε αυτά που έβγαζα και στον τρόπο που τα ξόδευα. Δεν κατηγορώ κάποιον, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, όμως παραμένω μαζεμένος και συγκροτημένος.”

Όσον αφορά τα χρήματα που βγάζουν οι ηθοποιοί αποκάλυψε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω ότι αμειβόμαστε καλά, ζούμε μια άνετη ζωή, ίσως λίγο πάνω από το μέσο όρο, αλλά δεν έχω λύσει το βιοποριστικό μου πρόβλημα. Αν δεν δουλέψω, δεν θα έχω να ζήσω. Μπορεί να μην έχω πρόβλημα για ένα χρόνο, όμως μετά θα έχω. Μην ξεχνάς ότι εμείς οι ηθοποιοί κάθε 6 μήνες ψάχνουμε για δουλειά.”

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε