Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Π. Καλλίδης στην Τατιάνα: ”Δεν έπαθα κρίση πανικού. Ήμουν έτοιμος να γίνω μπαμπάς!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την νεογέννητη κορούλα του και τα συναισθήματά του, μετά τον ερχομό της!

Ο Πάνος Καλλίδης βρέθηκε σήμερα στο πλατώ του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για την κορούλα του, που γεννήθηκε την Καθαρά Δευτέρα και είναι φτυστή εκείνος. Ο ”χαζομπαμπάς” Πάνος, το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις γυναίκες της ζωής του και μίλησε στην Τατιάνα για τα αισθήματά του και το πώς άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό της μικρής Νίνας. Η σύντροφός του, Λεάνα Μάρκογλου, ήρθε στη ζωή του ως θαυμάστρια, όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος κάποιους μήνες πριν στην Τατιάνα, στη συνέχεια παρέμεινε ως μακιγιέζ του και τελικά έγινε η μητέρα του παιδιού του.

Πώς αισθάνεται που έγινε μπαμπάς; ”Είμαι πολύ καινούργιος μπαμπάς, για να έχω διαμορφώσει από τώρα συναισθήματα και εικόνα για όλο αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μου, ειδικά όταν αρχίσει να εκφράζεται και το παιδί. Αυτή τη στιγμή είναι παράξενο, το ότι ένα ανθρωπάκι, τόσο δα, 2,5 κιλά, ήταν μέσα στην κοιλιά της γυναίκας που έχεις δίπλα σου και βγαίνει ξαφνικά, το κοιτάζεις μήπως βρεις ομοιότητες… Ωραία συνασθήματα!”

Και συμπλήρωσε: ”Ο ερχομός του παιδιού, μας έχει δέσει περισσότερο με την Λεάνα. Και πιο παλιά συζούσαμε, αλλά τώρα την βλέπω και με βλέπει συνέχεια, είμαστε μαζί. Πριν ήταν λίγο πιο χαλαρή η σχέση.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε