Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Π. Κωστόπουλος: Eίμαι ρομαντικός μέχρι θανάτου! Στις ταινίες δακρύζω με τη Μπαλατσινού δίπλα

Π. Κωστόπουλος: Eίμαι ρομαντικός μέχρι θανάτου! Στις ταινίες δακρύζω με τη Μπαλατσινού δίπλα
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 19.02.2013 | 12:15

tlife

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά για όλους και για όλα! Η οικογένεια, η Τζένη, η στήριξη στα δύσκολα και τα νέα εγχειρήματα!

Στο περιοδικό Adore και την Σοφία Tουντούρη μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, για την οικογένειά του, τις δύσκολες στιγμές, το νέο του εγχείρημα αλλά και ποιο θα ήταν το επάγγελμα που θα έκανε αν άφηνε τελείως την μέχρι τώρα πορεία του.

Για να ξεκινήσουμε την κουβέντα θα σας ζητήσω να μοιραστείτε μαζί μου το μυστικό σας για να το εφαρμόσω και εγώ σε εσάς…Πώς καταφέρνετε να κάνετε όλους τους καλεσμένους στην εκπομπή σας να ανοίγονται σε εσάς τόσο εύκολα;  

Νομίζω επειδή δεν με φοβούνται… Τα δικά μου περιοδικά δεν κυνήγησαν ποτέ το κακό κουτσομπολιό. Και από τα περιοδικά γνωριστήκαμε με τους πιο πολλούς… Στα μίντια, όπως ξέρεις, διαβάζουμε μια σειρά “τεράτων” και επειδή εμείς δεν γράφαμε τέρατα στα περιοδικά, μου έχουν μια εμπιστοσύνη. Επίσης, δεν έχω φερθεί σε κανέναν άσχημα, τους φέρομαι γλυκά. Αισθάνομαι ότι όταν έρχεται κάποιος στην εκπομπή είναι καλεσμένος μου. Δεν τον καλώ για να τον ανακρίνω, αυτό το κάνουν άλλες εκπομπές. Τον φωνάζω για να περάσουμε καλά σαν να κάναμε παρέα, σαν να τρώγαμε. Μακάρι να μπορούσα να τους μαγειρεύω κιόλας στην εκπομπή! Το να μαγειρεύεις είναι ελκυστικό και για τις γυναίκες είναι πιο εύκολη η πτώση του τείχους και γενικά βοηθάει στο να κουλάρει ο άλλος να μιλήσει σαν κανονικός άνθρωπος και να μην κρύβεται πίσω από κουρτίνες.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο