Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Π. Μιχαλόπουλος για D. with the Stars: Όχι δεν θα πάω. Να πάω στο κανάλι που απέλυσαν τον γιο μου;

Ο ηθοποιός απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Dancing with the Stars και σχολιάζει τις δηλώσεις συναδέλφων του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει συχνά αλλά όταν το κάνει τότε… ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Απαντάει λοιπόν στις φήμες που τον θέλουν να χορεύει στο Dancing with the Stars: ”Ποιος εγώ; Όχι. Ποιος τα λέει αυτά; Να πάω στο κανάλι που απέλυσαν τον γιο μου; Αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος. Τον γιο μου μετά από 12 χρόνια που δούλευε στον ΑΝΤ1 τον απέλυσαν. Αν φτάνουν στο θράσος να ονειρεύονται ότι… Αλλά αυτό είναι το παιχνίδι του να δημιουργήσουμε λίγη φασαρία, να τα πάρει ο Μιχαλόπουλος, να γίνει ένα νταβαντούρι, να αρχίσει ο κόσμος να το βλέπει. Αλλά αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνω. Αυτό είναι ένα παιχνίδι του καναλιού. Εγώ ούτως ή άλλως δεν θα πήγαινα. Αλλά φαντάζεσαι τι κουτοπόνηρα παιχνίδια μπορούν να παίξουν αυτοί οι άνθρωποι. Αν μου δίνανε βέβαια ένα σεβαστό ποσό να το προσφέρω στους υπαλλήλους που απέλυσε ο Κυριακού ενδεχομένως να το σκεφτόμουν. Γιατί απέλυσε πολύ κοσμάκη”, δηλώνει.

Του ζητήθηκε να σχολιάσει την δήλωση που είχε κάνει ο Σταμάτης Γαρδέλας, ότι ντρέπεται για την εποχή των βιντεοταινιών. ”Δεν τα βλέπω αυτά. Εγώ δεν νιώθω άβολα για τίποτα. Αλλά να σου εξηγήσω. Όταν εμένα με επέλεξε ο Δαλιανίδης να παίξω στα Τσακάλια, είχαν προηγηθεί δύο ταινίες με τον Μιχάλη Κοντογιάννη. Στο θέατρο ήμουν με την Έλλη Λαμπέτη. Έπαιζα με την Καρέζη. Εγώ όλα αυτά τα παιδάκια τα συνάντησα στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη και έκτοτε δεν τα συνάντησα ποτέ μου. Δεν τα ήξερα, δεν έκανα παρέα, δεν υπήρχα στον χώρο μαζί τους. Ήμουν στο θέατρο. Επειδή ο κόσμος τα μπερδεύει λίγο. Φαντάσου, κάποια στιγμή μου είπαν ότι έχω παίξει στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα. Ε, δεν έχω παίξει! Γι’αυτό σου λέω ότι δεν μπορώ να παρκολουθήσω τι λέει το κάθε παιδάκι αν λυπάται ή αν δεν λυπάται”, τονίζει.

Για την τηλεόραση γενικότερα στις μέρες μας λέει: ”Δυστυχώς η κρίση έχει χτυπήσει και τα ιδιωτικά κανάλια και προσπαθούν να τηνβγάλουν καθαρή. Εκτός από το Mega που υπάρχει ο Μπούτος και έχει μία σχέση με τη μυθοπλασία και το ελληνικό σίριαλ, όλοι οι άλλοι στα άλλα κανάλια δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Είναι κάτι αμερικανοθρεμμένα, γερμανοθρεμμένα παιδάκια που χρησιμοποιούν γύρω στις πέντε ελληνικές λέξεις”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε