Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Μουζουράκης: “Δεν νομίζω ότι είμαι υπεύθυνος για να κάνω παιδί!”

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για την τηλεόραση, τη ζωή του και τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μιλά για την πορεία του στο χώρο του θεάματος, τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού και τα σχέδιά του για οικογένεια έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.

 
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως του αρέσει να βάζει ουσιαστικούς στόχους στη ζωή του και να τους πετυχαίνει. “Βάζουμε συνεχώς μικρούς στόχους και όταν τους αποκτούμε, δεν προλαβαίνουμε να απολαύσουμε την επιτυχία, καθώς πρέπει να θέσουμε τον επόμενο. Όταν άρχισα την πορεία μου είπα ότι δεν θέλω να γίνω ένας τραγουδιστής, απλώς για να βγάζω γκόμενες, να αναβαίνω σε μια σκηνή και να με χειροκροτούν”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Ακόμη, όταν τον ρώτησαν αν τον τρομάζει η δύναμη της τηλεόρασης, εκείνος επιστρατεύει το αφοπλιστικό του χιούμορ και είπε το εξής: “Πλάκα μου κάνετε; Το να γίνει κοινωνικά αποδεκτός με αυτήν τη μούρη είναι μεγάλη υπόθεση”.
 
Για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας και να αποκτήσει ένα παιδί στο μέλλον, ο ίδιος είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο να αποκτήσει παιδί. “Αγαπάω πολύ τις ανηψιές μου, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά υπεύθυνος για να κάνω ένα παιδί. Το θεωρώ τρομερή ευθύνη”, αποκαλύπτει.
 
Όσον αφορά τη σχέση του με την γνωστή ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ο Πάνος Μουζουράκης παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει η προσωπική ζωή να υπερισχύει του καλλιτεχνικού του έργου και εξομολογήθηκε ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο διακριτικός. “Στον πλανήτη απ’ όπου κατάγομαι, το να σε βγάζουν φωτογραφίες παρά τη θέλησή σου ή κρυφά είναι σαν να σου κλέβουν ένα κομμάτι από τη ψυχή σου”, είπε και συμπλήρωσε: “Όταν η προσωπική σου ζωή γίνεται πιο σημαντική από το έργο σου, υποτιμάται η καλλιτεχνική σου αξία… Για να κάνω όμως και τον δικηγόρο του διαβόλου ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο διακριτικός”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε