Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Π. Πετράκης: ”Όταν ήμουν 4 ετών ήθελα να γίνω δεσπότης”

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Παναγιώτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον έρωτα, το τραγούδι και το ”Just the two of us”

Στην εκπομπή TvWeekEnd μίλησε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης. Ο τηλεοπτικός Λουκάς από την επιτυχημένη σειρά ”τα μυστικά της Εδέμ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, εκμυστηρεύτηκε ότι έχει βιώσει την ερωτική απογοήτευση και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο just the two of us.

”Είμαι κλειστός άνθρωπος. Κρίνω τον εαυτό μου σκληρά και κλαίω δύσκολα”, είπε.  Όταν ήταν τεσσάρων ετών ήθελε να γίνει δεσπότης ”Λιβάνιζα κανονικά και ευλογούσα”, είπε γελώντας. Για εκείνον όμως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν στην εφηβεία, όταν  στα 15 του χρόνια, είχε την πρώτη ερωτική απογοήτευση. ”Εγώ ήμουν 15 εκείνη 25 και ήταν και ηθοποιός. Εγώ εντυπωσιάστηκα από αυτό που είχα δει. Από τότε έχω νιώσει τον έρωτα όχι όμως σε τέτοια κλίμακα όπως τότε”, αποκάλυψε ο ηθοποιός.

”Στις σχέσεις μου είμαι λογικός, δεν βασίζονται σε παράφορο πάθος”, τόνισε. Τέλος μιλώντας για το just the two of us, λέει ότι το βλέπει ως μια ευκαιρία να επικοινωνήσει και την ”τραγουδιστική ιδιότητα”. ”Η επάρκεια μου, η τραγουδιστική έχει κριθεί, δεν περιμένω να κριθεί στο παιχνίδι. Κάποιοι το βλέπουν πολύ πιο σοβαρά απ΄ ότι πρέπει” υποστήριξε και μετά χαρακτήρισε το just the two of us ”παιδικό πάρτυ”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε