Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Π. Πετράκης: “Θα έρθω σε ρήξη με την Νόρα στα Μυστικά της Εδεμ”!

Για το ρόλο του “Λουκά” στα “Μυστικά της Εδέμ”, τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του Mega τα μελλοντικά του σχέδια και τη σχέση του με την Ειρήνη Κόκκοτα, μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης στο TLIFE!

Ο τηλεοπτικός “Λουκάς” από τα “Μυστικά της Εδέμ”, μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία του στα γυρίσματα, τις εξελίξεις στη σειρά, το γάμο και τα μελλοντικά του σχέδια.

 
Τον γνωρίσαμε ως το γοητευτικό δικηγόρο στην επιτυχημένη σειρά του Mega και τον ξεχωρίσαμε για τη σχέση του με την “Νόρα”. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πετράκη που υποδύεται το ρόλο του “Λουκά” στα “Μυστικά της Εδέμ”.
 
Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενος που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega και παρά τις πολλές ώρες γυρίσματος, ο ίδιος δεν κουράζεται. “Νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος που βρίσκομαι σ’ αυτήν τη δουλειά. Το κλίμα είναι πολύ θετικό και οι σχέσεις μου με τους υπόλοιπους συναδέλφους πολύ καλές.”, αναφέρει και προσθέτει: “Παρόλο που δουλεύω 10 ώρες την ημέρα, χαίρομαι την κάθε ώρα που πηγαίνω”.
 
Για τα γυρίσματα της σειράς, δηλώνει πως “απολαμβάνει την κάθε στιγμή” και χαίρεται για το κλίμα συναδελφικότητας που επικρατεί στα γυρίσματα. “Δουλεύω εδώ και δεκαπέντε χρόνια και είναι από τις λίγες φορές που περνάω τόσο καλά”, υπογραμμίζει.
 
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κοινού, ο ταλαντούχος ηθοποιός λέει πως η σειρά είχε αλλάξει την πορεία της καριέρας του και τον έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό, με αποτέλεσμα να συναντά πολύ ενθουσιασμό και αγάπη από τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, η πιο περίεργη αντίδραση που έχει συναντήσει από θαυμαστή ήταν ένα χαστουκάκι που του είχε δώσει μια γυναίκα. “Ήταν πριν λίγο καιρό που χάθηκα στο δρόμο προς Κόρινθο καθώς πήγαινα σε μια συναυλία και ζήτησα οδηγίες. Τότε η γυναίκα στο αυτοκίνητο άλλαξε εντελώς βλέμμα όταν κατάλαβε ποιος είμαι. Μου είπε “Βρε ‘συ” και μου έριξε ένα μικρό χαστουκάκι”, εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

 
Παράλληλα, ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει πως έχει κάποια κοινά σημεία με το ρόλο του “Λουκά”, που ενσαρκώνει στη σειρά. “Έχω βαθιά πίστη στη φιλία και έντονη αίσθηση του δικαίου, όπως και ο Λουκάς. Αλλά δεν είμαι τόσο καλό παιδί, όσο είναι εκείνος”, σημειώνει και προσθέτει πως του αρέσουν οι ανατροπές, έτσι θα ήθελε ένα φινάλε που δεν θα το περιμένει κανείς.
 
Για τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς που φέτος βρίσκεται στον τρίτο χρόνο, αποκαλύπτει πως θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση του με την Νόρα. “Θα έλθω σε ρήξη με την Νόρα για κάποιο ηθικό θέμα, στον τρίτο κύκλο της σειράς”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Πέρα από το ρόλο του ηθοποιού όμως, ο Παναγιώτης Πετράκης έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στον χώρο της μουσικής. “Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη. Όταν τραγουδάω αισθάνομαι ελεύθερος και μου αρέσει που επικοινωνώ με το κοινό”, σημειώνει.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε