Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Πλάκα: Αποκαλύπτει στο TLIFE πώς είναι οι σχέσεις της με τον Π. Μπουγιούρη και μιλά για το νέο της ρόλο!

Π. Πλάκα: Αποκαλύπτει στο TLIFE πώς είναι οι σχέσεις της με τον Π. Μπουγιούρη και μιλά για το νέο της ρόλο!

Όλα όσα αποκάλυψε η όμορφη Πηνελόπη Πλάκα στο TLIFE…

Είναι νέα, ταλαντούχα και σε κοιτά στα μάτια με ένα γλυκό χαμόγελο. Ο λόγος για την όμορφη Πηνελόπη Πλάκα που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω” και δηλώνει πολύ χαρούμενη που συμμετέχει σε κωμωδία, που είναι και ένα από τα αγαπημένα της είδη.

 

Το TLIFE συνάντησε την Πηνελόπη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας πολλά-υποσχόμενης σειράς του Mega και εκείνη μας μίλησε για όλα. Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πώς βιώνει την κρίση, δήλωσε αισιόδοξη για το μέλλον και εξομολογήθηκε πως μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, οι σχέσεις τους φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί και δεν νιώθει άβολα που συμμετέχουν στην ίδια σειρά.

 

Ποιος είναι ο ρόλος που υποδύεσαι στη σειρά και τι δυσκολίες αντιμετώπισες;

“Ο δικός μου ρόλος είναι η Ειρήνη, η κόρη της Αριέττας Μουτούση στη σειρά. Ουσιαστικά ενσαρκώνω μια νεαρή κοπέλα που έχει στην οικογένειά της το ρόλο του σοβαρού και του ισορροπιστή. Στη συνέχεια θα δούμε ότι η ηρωίδα θέλει να ζήσει πράγματα και να ερωτευτεί, αλλά δεν το επιτρέπει στον εαυτό της, γιατί πρέπει να δουλέψει και να στηρίξει την οικογένειά της, την αλκοολική μητέρα της και τον αδελφό της”.

 

Πρόσφατα μάθαμε για τον χωρισμό σου με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Το γεγονός ότι συμμετέχετε στην ίδια σειρά, σας αγχώνει; Υπάρχoυν στιγμές αμηχανίας;

 

“Όχι καθόλου. Είναι ένα γεγονός που το ξέρετε όλοι πολύ καλά. Από τη στιγμή που όλα είναι καλά αυτήν τη στιγμή, είμαστε εντάξει!”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε