Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Π.Βασιλειάδης: “Η Έλλη δεχόταν επιρροές από τρίτα πρόσωπα”

Π.Βασιλειάδης: “Η Έλλη δεχόταν επιρροές από τρίτα πρόσωπα”

Ένα εύκολο διαζύγιο επεδίωκε η Έλλη Κοκκίνου αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως τα πράγματα δεν θα είναι απλά…

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να προχωρήσει στην έκδοση του διαζυγίου, που θα είναι και το επίσημο τέλος στον γάμο τους. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης μιλώντας στο περιοδικό Ciao, παραδέχεται ότι η όλη ιστορία σιγόβραζε εδώ και 8 μήνες.

Παρόλα αυτά, όπως δηλώνει ο ίδιος δεν ζήτησε εκείνος πρώτος το διαζύγιο ενώ το σκεφτόταν : “Το έκανα από λεπτότητα και σεβασμό. Περίμενα να μου το πει εκείνη πρώτη γιατί δεν ήθελα να την προσβάλλω ως γυναίκα.” Επίσης, αποκαλύπτει ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. “Ο καθένας μας θα έχει τον δικό του δικηγόρο… Δεν μιλάμε. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.”

Ένας από τους λόγους που τους οδήγησε στην απόφαση του διαζυγίου, όπως τονίζει ο επιχειρηματίας είναι ότι:  ” Η Έλλη δεχότανε επιρροές από τρίτα πρόσωπα που έκαναν κακό στο γάμο μας. Ακόμα κι από συγγενείς.”  Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δηλώνει ότι έκανε πάρα πολλά για την Έλλη ενώ εκείνη δεν έκανε ποτέ τίποτα. “Όχι ότι είχα ανάγκη να κάνει κάτι για μένα. Εγώ έχω τις δουλειές μου, δεν έχω ανάγκη από κανέναν να κάνει κάτι για μένα”, υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας.

Όσο για το αν θα προχωρήσουν σε αντιδικία, ο επιχειρηματίας δηλώνει ότι αυτό εξαρτάται από την άλλη πλευρά. Ο λόγος που μπορεί να τους φέρει σε σύγκρουση είναι τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν μετά το γάμο. Ενώ έχει αποφασιστεί ότι ο καθένας θα εξασφαλίσει το 33% όσων απέκτησαν από την κοινή τους συμβίωση ως παντρεμένο ζευγάρι, θα διεκδικήσουν δικαστικά το υπόλοιπο 33%.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε