Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Ζήνα : “Δεν είμαι άρρωστη Ρούλα μου, έγκυος είμαι” !

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της και μας τα είπε σχεδόν όλα…

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και με την έννοια της απόλυτης ευτυχίας να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της, η Πέγκυ Ζήνα έκανε την εμφάνισή της στο πρώτο live του “Greek Idol”, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στην πολύ καλή της φίλη, Ρούλα Κορομηλά.

Ναι, η Πέγκυ εμφανίστηκε στο τάλεντ-σόου του Alpha και για πρώτη φορά αποφάσισε να μην μας επιβεβαιώσει απλώς την εγκυμοσύνη της (άλλωστε αυτό το είχε κάνει προ καιρού ο Δημήτρης Μητροπάνος, στην τελευταία τους βραδινή εμφάνιση, στο νυχτερινό κέντρο όπου και τραγουδούσαν όλο το χειμώνα, αιφνιδιάζοντας την Πέγκυ…) αλλά και να μιλήσει γι ΄αυτήν αληθινά και τρυφερά, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και την συγκίνησή της ούτε στιγμή.

Η Πέγκυ έχει αρχίσει να… προπονείται για μαμά και το απολαμβάνει. Η Πέγκυ δεν ζει μόνο στον… δικό της τον πλανήτη, αλλά αυτή την στιγμή ζει στον δικό της όμορφο κόσμο, έναν κόσμο την μαγεία του οποίου μπορούν δυστυχώς να καταλάβουν σε όλο το μεγαλείο του, μόνο οι γυναίκες που έχουν σταθεί πραγματικά τυχερές και ευλογημένες και έχουν δεχτεί την επίσκεψη του πελαργού.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την ερώτηση της Ρούλας που ρώτησε την Πέγκυ για τον αν έχει κουραστεί πως αισθάνεται και της εξομολογήθηκε πως νιώθει λιγάκι τύψεις, γιατί από το απόγευμα με τις πρόβες την είχαν κουράσει λιγάκι και ήταν και πολλές ώρες όρθια, αφήνοντας έτσι την συζήτηση να έρθει γύρω από το ευτυχές γεγονός, για να της απαντήσει η γνωστή τραγουδίστρια με την εξής αφοπλιστική έκφραση…

“Ρούλα μου, δεν είμαι άρρωστη, έγκυος είμαι και νιώθω μια χαρά” !

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε