Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Ζήνα: “Είμαι έτοιμη να γίνω μανούλα!”

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη, την οικονομική κρίση, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν να ακούσει το “μπράβο” από τη μητέρα της.

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι και τις θυσίες που θα έκανε λόγω οικονομικής κρίσης.

 
Μιλώντας, αρχικά για το θέμα της μητρότητας, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam” το εξής: “Δεν υπάρχει πρόγραμμα για το παιδί. Όποτε έρθει είναι καλοδεχούμενο. Οϋτε φραγμός υπάρχει. Έχει περάσει καιρός που πρόσεχα να μην μείνω έγκυος. Νιώθω καλά και νομίζω ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα” και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να λείψει ένα χρόνο από το τραγούδι ή και παραπάνω. “Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ λείψει ένας τραγουδιστής, αν έχει γερές βάσεις, τόσο πιο πολύ θα θέλει ο κόσμος να τον ξαναδεί”, είπε.
 
Για την οικονομική κρίση, αλλά και τις θυσίες που θα μπορούσε να κάνει, η Πέγκυ δηλώνει πως δεν είναι άνθρωπός που βιώνει τρομερές πολυτέλειες και μπορεί να ζήσει και με λίγα. “Αν αύριο χρειαστεί να πουλήσω το σπίτι που με τόσα ξενύχτια έφτιαξα, για να ζήσω σε ένα δυάρι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπώ και το παιδί μας, θα το έκανα”, τόνισε.
 
Τέλος, όσον αφορά την μητέρα της και τις συμβουλές που της δίνει στη δουλειά της, η ίδια εξομολογήθηκε το εξής: “Άργησα πολύ να ακούσω το “μπράβο” της μητέρας μου στα λαίκά τραγούδια”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε