Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Π. Ζήνα- Γ. Λύρας: Φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές τους με την κόρη τους!

Π. Ζήνα- Γ. Λύρας: Φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές τους με την κόρη τους!

Όμορφες στιγμές περνάει με την αγαπημένη τους κόρη Ηλέκτρα, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα.

Όμορφες στιγμές περνάει με την αγαπημένη τους κόρη Ηλέκτρα, ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα. Το ζευγάρι συνδυάζει φέτος δουλειά με διακοπές, αφού η Πέγκυ κάνει περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως είχε δηλώσει στην αποκλειστική της συνέντευξη στο TLIFE η Πέγκυ,  είναι πολύ χαρούμενη για τις  πρώτες διακοπές που θα κάνουν με την μικρή Ηλέκτρα : “Προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε, δουλειά και διακοπές. Ενδιάμεσα από τις συναυλίες υπάρχουν δυο-τρεις μέρες που κάνουμε διακοπές οικογενειακά. Η μικρούλα είναι μαζί μας στις συναυλίες και περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί.“Είναι η απόλυτη ευτυχία και γι’ αυτό δεν μας κουράζει το φετινό πρόγραμμα των συναυλιών. Είναι οι πρώτες διακοπές και ξέρω ότι αυτές οι στιγμές δεν επαναλαμβάνονται, οπότε τις χαιρόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι και η μικρή σχεδόν δέκα μηνών και κάθε μέρα παρουσιάζει και κάτι καινούριο, οπότε κάθε μέρα μια νέα αρχή”.

Χθες η οικογένεια Λύρα, βρέθηκε στον Σκορπιό και στο Mεγανήσι όπου απόλαυσαν ένα δείπνο σε ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα με καλούς φίλους! Δες φωτογραφίες στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε