Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Ο Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Δες το βίντεο!

Π. Ζήνα: Ο Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! Δες το βίντεο!

Ο γνωστός τραγουδιστής “πρόδωσε” το γλυκό μυστικό της Πέγκυς Ζήνα στην τελευταία τους εμφάνιση στο νυχτερινό μαγαζί…

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωνε το γεγονός. Η χαρά όμως και η δήλωση του Δημήτρη Μητροπάνου ήταν αρκετή για να αποκαλύψει το γλυκό τους μυστικό.

 

Ο Δημήτρης Μητροπάνος που τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Πέγκυ Ζήνα ήταν αυτός που ανακοίνωσε επίσημα ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα μπροστά σε πολύ κόσμο, που δεν σταμάτησε να χειροκρατά την γνωστή ερμηνεύτρια.

 

Το βράδυ του Σαββάτου, που ήταν και η τελευταία εμφάνιση του σχήματος στην Ιερά Οδό, το μαγαζί ήταν γεμάτο με κόσμο. Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι δυο καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν το ντουέτο που ερμήνευαν μαζί στη σκηνή, η Πέγκυ, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μητροπάνο, λέγοντας πως η συνεργασία τους της άλλαξε τη ζωή! “Ελπίζω να τον δικαιώσω τα επόμενα χρόνια.Τον λατρεύω”! Τότε ο Δημήτρης Μητροπάνος συγκινημένος, είπε: ” θέλω να πω το πιο σημαντικό: Εκτός από όλα τα άλλα φέτος η Πέγκυ θα γίνει μανούλα”!

Δες εδώ το video με τον Δημήτρη Μητροπάνο να ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε