Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; Τι να κάνεις για να σου ζητήσει και δεύτερο…

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; Τι να κάνεις για να σου ζητήσει και δεύτερο…

Πρώτο ραντεβού; Μη σε πιάνει πανικός! Δες ανάλογα με το ζώδιό του πώς να τον σαγηνέψεις και κάνε τον να σου ζητά και δεύτερο και τρίτο… ραντεβού.

Αν θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη για κάτι που σε απασχολεί, κάνε “κλικ” εδώ

Άντρας Κριός
Θέλει πιστό ακροατήριο. Ο άντρας Κριός θέλει να νιώθει πως αυτά που εξιστορεί για τη ζωή του βρίσκουν μια φανατική οπαδό του. Δείξε του την έκπληξη και το θαυμασμό σου για αυτόν. Μπορείς ακόμη να δείξεις και απορία στα μάτια σου, του αρέσει να υποδύεται το δάσκαλο. Διέκοψέ τον με διακριτικό ύφος κάνοντάς του ερωτήσεις και δείξε του πόσο πολύ σε έχει εντυπωσιάσει ο χαρακτήρας και τα βιώματα του. Ο Κριός από τη φύση του θέλει να νιώθει κυνηγός. Για αυτό μην εκφράσεις πρώτη την ερωτική έλξη για εκείνον και μην κάνεις σε καμία περίπτωση το πρώτο βήμα να τον διεκδικήσεις, επειδή το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί ακόμη και στα μισά του ραντεβού σας. Αν θες να τον κάνεις να σε ρωτήσει πότε θα σε ξαναδώ; μην παραλήψεις να του πεις το πόσο όμορφα πέρασες και ότι σπάνια συναντάς τόσο ενδιαφέρον τύπο ανθρώπου.

Άντρας Ταύρος
Θέλει ρομαντικές καταστάσεις. Παιδί της Αφροδίτης γαρ, έχει ανάγκη από μια δυνατή θηλυκή και εκλεπτυσμένη παρουσία. Δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα λόγια, όσο η έκφραση του σώματος να εκπέμπει έναν ερωτισμό. Για να κερδίσεις έναν άντρα Ταύρο μη διστάσεις να του μιλήσεις για το πόσο σοβαρά βλέπεις μια σχέση και πόσο σου αρέσει να φροντίζεις το σύντροφό σου. Επειδή είναι λάτρης της οικογένειας θα τον εντυπωσιάσει η συγκεκριμένη στάση απέναντι στη ζωή. Για να κλειδώσει στη σκέψη του η ιδέα να σε ξαναδεί, αντιμετώπισέ τον με ευαισθησία, κατανόηση και
τρυφερότητα. Μη ντυθείς και μην βαφτείς υπερβολικά, η απλότητα μπορεί να γίνει το ατού σου.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε