Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψηλά τακούνια, πλατφόρμες, σανδάλια! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις παπούτσια…

Στατιστικές έρευνες έχουν δείξει πως όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να αποταμιεύσουν, συνήθως το κάνουν έχοντας τελείως διαφορετικό σκοπό από την αυτή καθαυτή αποταμίευση.

Στατιστικές έρευνες έχουν δείξει πως όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να αποταμιεύσουν συνήθως το κάνουν έχοντας τελείως διαφορετικό σκοπό από την αυτή καθαυτή αποταμίευση. Eίθισται να αφορά σπατάλη σε είδη πολυτελείας με πρώτο στη λίστα, την αγορά παπουτσιών!  

Τα παπούτσια που κυκλοφορούν οι οίκοι και πολλές φορές οραματίζεσαι να φοράς συνήθως δεν αποτελούν και τις πιο άνετες επιλογές. Είναι πράγματι είδη πολυτελείας, που πολλές φορές απόσβεση των χρημάτων που έδωσες δεν έχει γίνει. Η σωστή όμως επιλογή παπουτσιού είναι σωτήρια γιατί και τα χρήματά σου θα πιάσουν τόπο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Έτσι πέρα από το πόσο μοδάτη είσαι πρέπει να σε απασχολήσει το πώς μπορείς να συνδυάσεις τη μόδα με την άνεση και κατεπέκταση την υγεία σου…

First go the stilettos

Ο όρος συνήθως περιλαμβάνει λεπτεπίλεπτα τακούνια και λεπτά κοψίματα που προσθέτουν έντονη θηλυκότητα αφού κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ κι αδύνατο.

Παρόλη τη μεγάλη αγάπη προς αυτά, τα stilettos δεν αποτελούν συνώνυμο της άνεσης αφού προϋπόθεση τους είναι τα πολύ ψηλά, λεπτά τακούνια. Τάση που κουράζει γρήγορα. Και μπορεί να σκέφτεσαι ότι μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος η πραγματικότητα όμως μπορεί να φανεί ανυπόφορη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις βγει έξω και μετά από λίγο έψαχνες να στηριχτείς από κάπου ώστε να απαλύνεις τον πόνο σου.

-Σε περίπτωση που επιλέγονται τα stilettos θα είναι καλό να γνωρίζεις από πριν εάν εκεί που θα πάτε θα υπάρχει χώρος να καθίσεις.

-Συμβουλή: Φρόντισε να φορέσεις διαφανή επιθέματα ώστε να ανακουφίζουν το πέλμα και να κάνουν τις ώρες που θα είσαι όρθια υποφερτές.

Την ώρα της αγοράς λοιπόν υπάρχουν πολλά πράγματα που εάν τα υπολογίσεις σωστά θα κάνεις μια chic, sexy, θηλυκή μα πάνω από όλα πρακτική επένδυση:

-Φρόντισε να ξέρεις πολύ καλά το νούμερο που φοράς και να θυμάσαι πως κάθε παπούτσι έχει διαφορετική εφαρμογή.

-Κοίταξε πόσο μαλακό είναι το δέρμα του παπουτσιού.

-Πόσο σταθερά είναι τα τακούνια και πόσο σταθερή νιώθεις εσύ επάνω τους.

-Όταν επιλέγεις γόβες κλασικές κλειστές μπροστά με πολύ ψηλά τακούνια φρόντισε όταν τις δοκιμάζεις να μπορείς να κουνάς τα δάχτυλα του ποδιού. Είναι ένδειξη πως τα παπούτσια είναι στο σωστό νούμερο για σένα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε