Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ψώνισε οικονομικά και μετά τις εκπτώσεις! Το e-shopping είναι εδώ!

Βρες τα αγαπημένα σου items στο διαδίκτυο και ψώνισε φτηνά και ξεκούραστα!

Οι εκπτώσεις σε λίγες μέρες τελειώνουν! Γιατί να περιμένεις μερικούς μήνες για να αγοράσεις φθηνότερα, αφού μπορείς να διαλέξεις χιλιάδες προϊόντα στο διαδίκτυο, χωρίς επισκέψεις σε πολλές “βιτρίνες” και δίχως να πονάνε τα πόδια σου; 

Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές! Ένα από τα πλεονεκτήματα των αγορών μέσω διαδικτύου, είναι ότι ακόμα και μετά τις εκπτώσεις, μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου προ’ι’όν, σε μοναδικές τιμές!  Το TLIFE έκνε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για σένα από αρώματα μέχρι αυτοκίνητα!

Τα sites που μπορείς να επισκεφτείς είναι άφθονα και να επιλέξεις τα πάντα! Αυτό που πρέπει να “τσεκάρεις” σε ένα site του εξωτερικού είναι να υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα. Βέβαια, σε κάποια από τα sites θα πρέπει να κάνεις εγγραφή, για να να προχωρήσεις στην αγορά. Επίσης, σε μερικούς ιστότοπους θα πρέπει να κάνεις μια ειδική εγγραφή και να αγοράσεις μερικούς πόντους, για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου! Αν όλα αυτά σου φαίνονται “βουνό”, σκέψου απλά πως με μερικά επιπλέον “κλικ” θα γλιτώσεις αρκετά ευρώ και χρόνο! Σίγουρα αξίζει τον κόπο! 

Αν πάλι είσαι διστακτική στο να καταχωρήσεις τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σου στο διαδίκτυο, επέλεξε να σου σταλεί το προιόν με αντικαταβολή. Σε κάποιες περιπτώσεις σου κοστίζει λίγα ευρώ παραπάνω, όμως έτσι θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!   

Στην τιμή των περισσοτέρων προϊόντων που βρήκαμε για σένα, συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής. Ξεκίνα με το must have κάθε γυναίκας που είναι το άρωμα!
 

Βρήκαμε το Burberry Beat με 23.70 ευρώ τα 30 ml, ενώ σε κατάστημα καλλυντικών η αντίστοιχη συσκευασία πωλείται 42.90 ευρώ. Το κέρδος μας είναι 19.20 ευρώ.

 

Βρήκαμε το Burberry London  με 61.90 ευρώ, ενώ στο κατάστημα το συναντούμε στα 74.00 ευρώ. Το κέρδος μας είναι 12.10 ευρώ. Αγοράστε ακόμη και τα αγαπημένα σας κινητά σε καλύτερες τιμές!

 

Βρήκαμε το Blackberry με 249 ευρώ, ενώ στο κατάστημα το βρίσκουμε με 299 ευρώ. Το κέρδος είναι 50 ευρώ.

Αγόρασε το αγαπημένο σου Iphone με 419,43 ευρώ και κέρδισε 150,57 ευρώ, αφού στο κατάστημα θα το βρεις με 570 ευρώ!

Σίγουρα δεν μπορείς να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου. Και σίγουρα ένα ζευγάρι δεν φτάνει! Ψώνισε λοιπόν διάφορα ζευγάρια από το διαδίκτυο σε μοναδικές προσφορές!

Αγόρασε τα Ray-Ban wayfarer με 99 ευρώ από το διαδίκτυο, αφού στο κατάστημα οπτικών θα τα βρεις 150 ευρώ. Έτσι θα κερδίσεις 51 ευρώ.

Αγόρασε τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια πολύ φτηνότερα!

 Για να είσαι σε φόρμα και με γεμάτη τσέπη. Τα All Star της Converse μπορείς να τα βρεις στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο ebay  με 18.41 ευρώ, ενώ στο κατάστημα με 60 ευρώ. Έτσι γλυτώνεις 41.59 ευρώ!

Φυσικά δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα σου ένα φόρεμα !


 Αγόρασε από το διαδίκτυο ένα υπέροχο βραδινό Miss Sixty φόρεμα με 59,82 ευρώ! Στο κατάστημα θα το βρεις με 165 ευρώ, οπότε 105.18 ευρώ θα μείνουν στην τσέπη σου!

Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο από το διαδίκτυο μπορείς να αγοράσεις ακόμη και αυτοκίνητο!

Πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων έχουν ειδικές προσφορές μέσω διαδικτύου! 
Το αγαπημένο αυτοκίνητο πόλης όλων των γυναικών και σίγουρα και δικό σου, το Smart 2009, μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο με 8.000 χλμ. πληρώνοντας μόνο 10.790 ευρώ, ενώ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτου θα το βρεις με 15.000 ευρώ. Τα χρήματα που θα γλυτώσεις είναι 4.210 ευρώ!

Καλά ψώνια και μετά τις… εκπτώσεις!

(οι τιμές των προϊόντων στα καταστήματα δεν είναι κατά την περίοδο εκπτώσεων)

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου, Κική Τσολακίδη

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε