Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ψώνισε online έπιπλα και είδη διακόσμησης με έκπτωση ως και 75%!

Άλλες έχουν τρέλα με τα ρούχα κι άλλες με το σπίτι! Άλλες πάλι και με τα δύο! Δες από πού μπορείς να ψωνίσεις online έπιπλα με μεγάλη έκπτωση και ανανέωσε τον χώρο σου ακόμη και στις δύσκολες εποχές!

Άλλες έχουν τρέλα με τα ρούχα κι άλλες με το σπίτι! Άλλες πάλι και με τα δύο! Δες από πού μπορείς να ψωνίσεις online έπιπλα και είδη διακόσμησης με μεγάλη έκπτωση και ανανέωσε τον χώρο σου ακόμη και στις δύσκολες εποχές!

Τα έπιπλα βέβαια μπορεί ακόμη και με την έκπτωση να φαίνονται ακριβά ακόμη και με τις εκπτώσεις στις μέρες μας αλλά υπάρχουν πολλά πραγματάκια που μπορούν να ανανεώσουν εσάς και το σπίτι… σας!

Τα sites που σας προτείνουμε κάνουν φυσικά αποστολή και στην Ελλάδα! Έπιπλα, σερβίτσια, παπλώματα, ταπετσαρίες, χαλιά, διακοσμητικά όλα σε πολύ χαμηλότερες τιμές από την αρχική τους!

Στο site nest.co.uk θα βρεις εκπτώσεις ως και 75%! Για όσους έχουν ακριβά γούστα θα βρουν τις περιβόητες πολυθρόνες Barcelona 20% έκπτωση κι αν φυσικά η τσέπη σου δεν το αντέχει…αλλά θα ήθελες κι εσύ να έχεις μία πολυθρόνα σε αυτό το σχέδιο αλλά βρήκαμε για σένα στο site 4uthesite.com σετ πολυθρόνας-υποποδίου με 600 ευρώ από το κατάστημα Vincere. H διαφορά αλλάζει στην ποιότητα και καθόλου στο σχέδιο! Αντί για δέρμα δηλαδή αποτελείται από τεχνόδερμα.

Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα αντικείμενα ακόμη πιο φτηνά στο nest.co.uk. Αυτή η καρέκλα για παράδειγμα που είναι για πολλούς χώρους και αρκετά ωραία κοστίζει με τα μεταφορικά στην Ελλάδα μόλις 37.73 ευρώ! Στο συγκεκριμένο site μπορείς να ορίσεις εσύ το ποσό που μπορείς να διθέσεις και να δεις ανάμεσα σε ποια προϊόντα μπορείς να επιλέξεις!

Στο site scandinaviandesighncenter.gr θα βρεις επίσης είδη σπιτιού με 70% έκπτωση! Μία πολύ ωραία ιδέα είναι το winecooler, δηλαδή μπορείς μία θήκη που μπορείς να διατηρείς το κρασί σου δροσερό για όσο θέλεις! Και η τιμή του έίναι μόνο 16,93 ευρώ μετά την έκπτωση του ποσοστού 50%!

Διάβασε περισσότερες επιλογές εδώ!


Eσύ ψωνίζεις από το διαδίκτυο;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε