Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάμε για ψώνια; Αγόρασε τα σημαντικότερα trends με λιγότερο από 30 ευρώ…

Πραγματικά, μπορείς να βγεις εκεί έξω στα μαγαζιά και να φρεσκάρεις το look σου ακόμα και με τριάντα ευρώ στην τσέπη. Τι λες;

Η επαναφορά στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντική και πολύ ωραία όταν εκπλήσσεσαι ευχάριστα!  Έχεις κάνει ένα σωστό και ολοκληρωμένο φρεσκάρισμα του τί είναι στη μόδα για να φορέσεις, ξέρεις επίσης τι σου προτείνουν όλοι οι μεγάλοι οίκοι είσαι πανέτοιμη με λίγα λόγια να προσαρμόσεις και τα trends και τις τιμές ανάλογα με το στιλ και τη τσέπη σου.

Ολική επαναφορά λοιπόν από το όνειρο που λέγεται catwalks!

Το tlife.gr επειδή ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται γύρω του, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ότι είναι ακόμα καλοκαίρι(!) θέλει  να σε προετοιμάσει  για το τι θα σε περιμένει από το Σεπτέμβριο στα μαγαζιά αλλά παράλληλα δεν ξεχνάει να σου προτείνει να κάνεις και κάποιες έξυπνες αγορές στα πιο hot trends της σεζόν, στις πιο hot τιμές.

Σε προειδοποιώ πως ακολουθούν μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ που δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ!!

Από αριστερά: Fullah Sugah 6.50 ευρώ. Αccessorize 10.90 ευρώ και Οysho 13.00 ευρώ

Τα τρία βασικά trends της σεζόν που επιβάλεται να έχεις είναι οι λατρεμένες εσπαντρίγιες σε πολλά διαφορετικά έντονα χρώματα. Οι σαγιονάρες για την παραλία σε ζωηρά χρώματα και μονόχρωμα στράπλες μαγιό ώστε ο συνδυασμός τους να μην φέρει υπερβολικά αποτελέσματα.

.

Αchilleas Accessories 17.45 ευρώ

Μην ξεχάσεις το καπέλο σου! Ανάλογα με το που θα πας διακοπές, εάν ο χώρος το επιτρέπει, επέλεξε να φορέσεις εντυπωσιακό μεγάλο καπέλο που παραπέμπει στην ατάκα της ελληνικής ταινίας… “Εϊ! πειρατή το τόπι!”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε