Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανσέληνος – Ιούλιος 2016: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Πανσέληνος – Ιούλιος 2016: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Κάθε Πανσέληνος και δύσκολη. Ποιες είναι οι δυσκολίες της συγκεκριμένης; Σε ποιον τομέα σε επηρεάζει; Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Πανσέληνο του Ιουλίου και το ζώδιό σας.

Στις 20 Ιουλίου 2016, 01:56 π.μ. ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στην 27η μοίρα του Αιγόκερου και, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή έρχεται να ολοκληρώσει έναν κύκλο και να “ρίξει φως” σε θέματα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη στις 4 Ιουλίου, που προηγήθηκε. Στο χάρτη της Πανσελήνου, ο ωροσκόπος της βρίσκεται στην 22η μοίρα του Ταύρου και συμμετέχουν θετικά ο Άρης από το Σκορπιό και ο Δίας από την Παρθένο. Άρα έχουμε να κάνουμε με ένα φεγγάρι, στο οποίο θα μας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στην υλική και τη συναισθηματική μας ασφάλεια, τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό και πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτόν.

Διάβασε το ζώδιό σου εδώ!

Πανσέληνος ονομάζεται η σεληνιακή φάση κατά την οποία η Σελήνη, ο μοναδικός δορυφόρος της Γης, φαίνεται «πασιφαής», δηλαδή ολόκληρο το στραμμένο προς την Γη ημισφαίριό της φαίνεται ως ένας πλήρης φωτεινός κυκλικός δίσκος. Στη φάση της Πανσελήνου η Σελήνη διέρχεται κατά το μεσονύκτιο από τον μεσημβρινό του τόπου που παρατηρείται, δηλαδή 12 ώρες ακριβώς μετά τη διάβαση του Ήλιου από τον ίδιο μεσημβρινό. Συνεπώς την ώρα που ανατέλλει η Πανσέληνος δύει ο Ήλιος. Αυτό αποδεικνύει πως η Σελήνη στη φάση αυτή βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της Γης απ’ ό,τι ο Ήλιος, και όταν τα τρία αυτά σώματα βρίσκονται πάνω στην ίδια ευθεία γραμμή, ή μάλλον όσο πλησιέστερα στη γραμμή αυτή είναι δυνατό.

Δείτε πότε έχουμε πάλι Πανσέληνο:

  • 18 Αυγούστου 2016
  • 16 Σεπτεμβρίου 2016
  • 16 Οκτωβρίου 2016
  • 14 Νοεμβρίου 2016
  • 14 Δεκεμβρίου 2016

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε