Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παντρεύτηκε η Βίκυ Καγιά!

Την Κυριακή το βράδυ, η όμορφη παρουσιάστρια,έδωσε όρκους αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Tην Κυριακή το βράδυ την τυχερή τους μέρα, 10/10/10, έδωσαν όρκους αγάπης στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης.

Η Βίκυ, μπορεί να έχει φορέσει πολλά νυφικά στη ζωή της λόγω επαγγέλματος, αλλά σίγουρα το νυφικό που διάλεξε για να σταθεί δίπλα στον αγαπημένο της την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους ήταν το πιο ονειρεμένο. Λευκό, σε στενή γραμμή, διακριτικά διάφανο  και γεμάτο δαντέλα, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την κομψή σιλουέτα της νύφης!

Η νύφη με τα μαλλιά κάτω πανέμορφη όπως πάντα δεν σταμάτησε καθόλου στις κάμερες και στους φωτογράφους που περίμεναν από ώρα, έξω από το κτήμα και έσπευσε να συναντήσει τον καλό της για να αρχίσει ο γάμος.

Μετά το τέλος του μυστηρίου όμως, το ζευγάρι με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, βγήκε για να χαιρετήσει στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, ενώ τους κέρασε σαμπάνια και γλυκά!

Οι καλεσμένοι είχαν φθάσει όλοι μέχρι τις  19.00 ενώ η νύφη έφθασε στο κτήμα στις 19.26 χωρίς να σταματήσει καθόλου για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα 62 άτομα.

Μεταξύ των καλεσμένων, διακρίναμε τη Δέσποινα Καμπούρη με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, τον συνθέτη Δημητρη Κοντόπουλο, τον επι χρόνια μάνατζερ της Βίκυς κ. Έλιοτ, τον μακιγιέρ Φρέντυ Καλομπράτσο, τον εκδότη Αντώνη Λυμπέρη με τη σύζυγό του.

Η Δέσποινα Καμπούρη, φίλη της νύφης με τον σύντροφό της

Ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος

Ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης με τη σύζυγό του

Η διάσημη φωτογράφος Calliope με τον σύζυγο της

Ρεπορτάζ : Κική Τσολακίδη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε