Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη!

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη!

Τι δήλωσε η ίδια στο TLIFE…

Η τηλεοπτική ”Βιβή” από τη ”Ζωή της Άλλης” ή αλλιώς Κατερίνα Σαβράνη, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και ηθοποιό στο επάγγελμα, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο την περασμένη Κυριακή, στις 25 Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο πραγματοποιηθήκε στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει επίσημα τις χαρές του έγγαμου βίου, ενώ αμέσως μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα ”Μικελίνα”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη γλυκιά ηθοποιό η οποία μας δήλωσε: ”Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Και στα δικά σου! (γέλια) Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενη! Όλα πήγαν μια χαρά! Κι ο Κωνσταντίνος το ίδιο ευτυχισμένος αισθάνεται, απλά την ημέρα μετά τον γάμο είχαμε πρόβες και οι δύο, οπότε δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να ξεκουραστούμε… Αλλά δεν πειράζει…”

Και συνέχισε: ”Η πρόταση είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λόγω χρόνου άργησε να γίνει ο γάμος. Ξέραμε όμως, τι θέλαμε κι αυτό είναι σημαντικό. Την οργάνωση του γάμου την ανέλαβα εξ’ ολοκλήρου εγώ, επειδή έχω ανοίξει εταιρεία για γάμους, οπότε όλα πέρασαν από τα χέρια μου και δεν θα μπορούσε κανείς να μου κάνει κάτι που δεν θα μ’ άρεσε.”

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε