Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπαζήσης – Αδαμοπούλου: Είναι τελικά μαζί; Όλη η αλήθεια στο TLIFE!

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο…

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου που ήταν στο παρελθόν αρκετά χρόνια μαζί, πάντα προσπαθούσαν να προφυλάξουν την σχέση τους και την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά καιρούς έβγαιναν δημοσιεύματα ότι χώριζαν, τα ξαναέβρισκαν αλλά ποτέ δεν έμαθε κανείς την αλήθεια γιατί προσπαθούσαν να μην δώσουν δικαιώματα.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα  ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι ξανά μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Ισχύει όμως στην πραγματικότητα αυτό;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ο Γιάννης είναι αρκετά μπερδεμένος και ακόμα δεν ξέρει πως θα πάει με την αγαπημένη του. Δεν είναι σίγουρος για τίποτα μέχρι στιγμής και αυτό που τον ενδιαφέρει πολύ είναι η δουλειά του. Ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στα γυρίσματα της ταινίας “Λούφα και παραλλαγή: Οι Σειρήνες στη στεριά”, που θα βγει σε λίγο καιρό και οι υποχρεώσεις του είναι πολλές.

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν ασχολείται ποτέ με τα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνον όσον αφορά την προσωπική του ζωή και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι η προτεραιότητά του και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν του αφήνουν τον τελευταίο καιρό πολύ χρόνο.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε