Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παραμονεύει κίνδυνος στα πορνογραφικά site!

Παραμονεύει κίνδυνος στα πορνογραφικά site!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.06.2010 | 15:55
Πρώτη δημοσίευση: 15.06.2010 | 15:55

Σύμφωνα με έρευνα όσοι χρήστες επισκ'επτονται sites με πορνογραφικό περιεχόμενο διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να πέσουν θύματα κυβερνο-επίθεσης.

Την έρευνα έκανε η International Secure System Lab και υποστηρίζει ότι λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, στα sites με περιεχόμενο μόνο για ενήλικες, αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκουν εύκολους στόχους για να τοποθετήσουν βλαβερό υλικό και για να στήσουν διάφορες παγίδες, οι οποίες αποσπούν χρήματα από τους χρήστες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν οτι από τα 269.000, το 3,23% περιείχε κακόβουλο υλικό όπως adware, spyware και ιούς.

 

Αρκετά όμως είναι και αυτά που χρησιμοποιούν διάφορους κώδικες που εμποδίζουν τους χρήστες να φύγουν από τη σελίδα ενώ άλλα sites οδηγούν τους χρήστες σε άλλες ιστοσελίδες, και όχι σε βίντεο ή εικόνες.

 

Τέλος τα νούμερα δείχνουν οτι περίπου το 12% όλων των sites προσφέρουν πορνογραφικό υλικό με κάποιο ύπουλο τρόπο ενώ το 70% των ανδρών κάτω των 24 ετών είναι αυτοί που τα επισκέπτονται.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps
  2. Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public! Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public!
  3. Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας; Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας;
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook