Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παράτησε το τραγούδι για να γίνει…κομμωτής!

Παράτησε το τραγούδι για να γίνει…κομμωτής!

Ο τραγουδιστής άφησε τις πίστες και άνοιξε κομμωτήριο…

Ο Αλέξης Νείρος άφησε τα μικρόφωνα και τις πίστες, άρπαξε ψαλίδια και σεσουάρ και άνοιξε δικό του κομμωτήριο στα Σεπόλια. Ο ίδιος μίλησε στην Espesso για την κρίση που επικρατεί στις δισκογραφικές αλλά και για το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

”Αποφάσισα να κάνω το κομμωτήριο για να έχω ένα στάνταρ εισόδημα, γιατί η δουλειά του τραγουδιστή δεν περνάει και την καλύτερη φάση. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Ήδη τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύουν διήμερα, ενω βλέπουμε και σε περιπτώσεις μεγάλων τραγουδιστών τα CD τους να πωλούνται στα περίπτερα. Δυστυχώς η δισκογραφία έχει πεθάνει”, δήλωσε.

Ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει στο νέο του επαγγελματικό άνοιγμα και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. ”Λόγω της δουλειάς μου, ο κόσμος με γνωρίζει και έτσι με στηρίζει περισσότερο. Η δουλειά πάει καλά και από αυτό παίρνω και εγώ δύναμη να συνεχίσω και να κάνω ό,τι καλύτερο για εκείνους” αναφέρει χαρακτηριστικά.

”Βλέπω ότι η οικονομική κρίση ακόμα δεν έχει επηρεάσει τη γυναίκα. Αυτό είναι καλό γιατί η γυναίκα είναι πάντα γυναίκα, κοκέτα. Σε όλες αρέσει να περποιούνται τον εαυτό τους και τα μαλλιά είναι το Α και το Ω. Όλα τα θυληκά θέλουν να είναι όμορφα”, πρόσθεσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε