Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παρέλαση επωνύμων στο Κολωνάκι! Δες γιατί…

Η Εβδομάδα Αγάπης των Beautyworks ξεκίνησε σήμερα ! Το TLIFE ήταν εκεί. Δες ποιοι πήγαν.

Μια μοναδική πρωτοβουλία για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ετοίμασε η Τζένη Μπαλατσινού σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά”. Ο λόγος για την Εβδομάδα Αγάπης των Beautyworks που έκανε επίσημη έναρξη χθες στις 12:00. Το TLIFE ήταν εκεί για να εξασφαλίσει φωτογραφίες από τους επώνυμους που πήγαν για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το κατάστημα στο Κολωνάκι γέμισε με επώνυμους από τον χώρο της τηλεόρασης, της μόδας, της δημοσιογραφίας, της τέχνης και όχι μόνο. Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση με ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και σπάνια χαλιά του οίκου Σουτζόγλου, δημιουργώντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι δεκάδες καλεσμένοι προσέφεραν έμπρακτη ενίσχυση στους σκοπούς της “Χαράς με κάθε αγορά τους και απόλαυσαν γλυκές δημιουργίες και γευστικό κρασί από την Άρια Γεύσεων που υποστήριξε την εκδήλωση.

Μαζί με την Τζένη, εκτός από τον συντροφό της Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν και οι καλές της φίλες Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Καγιά.

 
Φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έφτασε στο κατάστημα Beautyworks συνοδεύομενη από τον Νίκο Ευαγγελάτο.


 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2010, όπου με κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα Beautyworks στην Αθήνα και στην Κηφισιά, μέρος των εσόδων θα διατίθεται για τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Ατόμων “Η Χαρά”. Το Κέντρο ειδικών ατόμων “Η Χαρά” είναι μια στέγη φιλοξενίας 56 ανθρώπων, παιδιών και ενηλίκων, που αντιμετωπίζουν σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Δες φωτογραφίες από τους επώνυμους που βρέθηκαν στο Κολωνάκι:


Ο Μάκης Τσέλιος και η Βίκυ Καγιά


Η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο


Η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με την Κρίστυ Τσολακάκη, σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου


Η Δέσποινα Βανδή


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή


Η Κατερίνα Καινούριου με τον Νίκο Γεωργιάδη


Ο Βασίλειος Κωστέτσος


Ο Λάκης Γαβαλάς


Η Φαίη Σκορδά πήγε χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα


Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο σκοπό
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε