Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέλαση γαλαζοαίματων από τη δεξίωση του πριγκιπικού γάμου στο Μονακό! Δες φωτογραφίες

Δες τι έγινε στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Το θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν γίορτασε το βράδυ του Σαββάτου, το παλάτι του Μονακό, με μια λαμπερή δεξίωση με κύρια χαρακτηριστικά την κομψότητα και την οικολογική συνείδηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΛΙΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ
 

Λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο που έγινε στα ανάκτορα του Μονακό, πραγματοποιήθηκε η δεξίωση στην ταράτσα της Όπερας Γκαρνιέ και τις βεράντες του καζίνο. Οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι, φορόντας τα καλά τους και με κάθε επισημότητα, άρχισαν να φθάνουν στην Όπερα λίγο μετά τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος). Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Αίθουσα του θρόνου
 

Το δείπνο έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Alain Ducasse και ήταν υψηλής γαστρονομικής αξίας, αλλά και με έντομο χαρακτήρα οικολογικής συνείδησης, κάτι που χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα και την αγαπημένη του. Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michellin, σεφ ετοίμασε το δείπνο μαζί με μια ομάδα 350 ατόμων.

 
Βασικά συστατικά στα τέσσερα πιάτα που σέρβιραν στους καλεσμένους ήταν το ψάρι, τα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας και το μέλι από τα μελίσσια του κτήματος Rocagel που ανήκει στην οικογένεια των Γκριμάλντι. Τα λαχταριστά εδέσματα συνόδευε η σαμπάνια “Pierre – Jouet” που έρεε άφθονη, αλλά και εκλεκτά κρασιά.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε