Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παρθένης- Πασχάλη:Ερωτευμένοι στην Αράχωβα!

Παρθένης- Πασχάλη:Ερωτευμένοι στην Αράχωβα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2010 | 10:00
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2010 | 10:00

Tο ζευγάρι  πέρασε το Σαββατοκύριακο στα χιόνια...

Η σχέση τους έγινε γνωστή εδώ και λίγο καιρό και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι παρά το γεγονός οτί κανείς από τους δυο δεν το έχει παραδεχτεί
. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης αφήνοντας πίσω τη καθημερινότητα και το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα.

Οι δυο τους επέλεξαν να βρεθούν στο Παρνασσό και συγκεκριμένα στην Αράχωβα το Σαββατοκύριακο και όσοι τους είδαν από κόντα είπαν πως ο έρωτας μεταξύ τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

'Ετσι τη Παρασκευή το βράδυ η γυμνάστρια του ΑΝΤ1 και ο Αλέξανδρος Παρθένης φάγανε στη γνωστή κοσμική ταβέρνα της Αράχωβας, ¨Παναγιώτα¨ . Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο αφού στη παρέα τους ήταν και κάποιες φίλες της Σόφης. Αρχικά κάθησαν ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά όσο η βραδιά περνούσε η ατμόσφαιρα άρχισε να ζεσταίνεται.Τα βλέμματα και τα αγγίγματα μεταξύ τους έκαναν τους θαμώνες του μαγαζιού να μιλούν για το νέο ειδύλλιο μεταξύ των δυο που δεν μπορούσαν να κρύψουν την ¨άνεση¨ που είχαν μεταξύ τους.
 Όλοι περνούσαν καλά, όταν ο Αλέξανδρος και η Σόφη αποφάσισαν να φύγουν μόνοι από τη ταβέρνα προς άγνωστη κατεύθυνση...

Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι  πέρασε ήρεμα κάνοντας βόλτες, πίνοντας καφέ σε γνωστά στέκια του χωριού.
 
Πρέπει να πούμε πως κάθε Σαββατοκύριακο στη κοσμική ταβέρνα γίνεται το αδιαχώριτο από επώνυμους πελάτες, ενώ το ίδιο βράδυ πετύχαμε εκεί το ζεύγος Λίαγκα- Σκορδά, αλλά και το πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη με μεγάλη παρέα.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο