Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Party looks! Γιατί τα ψώνια της τελευταίας στιγμής έχουν άλλη γοητεία…

Party looks! Γιατί τα ψώνια της τελευταίας στιγμής έχουν άλλη γοητεία…

Μπορεί να μην πρόλαβες, μπορεί μέχρι τελευταία στιγμή να δούλευες. Δες εδώ τι σε περιμένει έξω στα μαγαζιά, αποφάσισε και βγες εκεί έξω οργανωμένη…

Πριν βγεις στα μαγαζιά αποφασισμένη να σπαταλήσεις χρήματα για το ρούχο του ρεβεγιόν σου προτείνω να ανοίξεις την ντουλάπα σου και με ψυχραιμία να δώσεις ακόμη μία ευκαιρία στα ρούχα που ήδη έχεις. Εδώ και χρόνια ψωνίζεις και πιστεύω πως ήδη έχεις χτίσει μία βάση στην γκαρνταρόμπα σου που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και πάλι. Και τι εννοώ; Πως έχεις σίγουρα ένα μαύρο φόρεμα, ένα μαύρο παντελόνι, κάποιες εντυπωσιακές μπλούζες. Κινήσου με γνώμονα αυτά που ήδη έχεις, κοίταξε μήπως μπορείς να τα συνδυάσεις αλλιώς, κοίταξε τα με άλλο μάτι και θυμήσου πως τα αξεσουάρ μεταμορφώνουν ακόμη και ένα μαύρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο. 

Η fashion editor του TLIFE βγήκε στα μαγαζιά και σου ετοιμάσε total looks. Δύο με φούστα, δύο με φόρεμα και δύο με παντελόνι… ώστε να πάρεις ιδέες για το πως να συνδυάσεις σωστά το δικό σου σύνολο αλλά και να δεις που μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις, αυτό που σου λείπει, αυτό που θέλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Δες πως θα λάμψεις στο ρεβεγιόν στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε