Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πατέρας Π.Μπουγιούρη: Ο γιος μου δεν είναι ψωνάρα

Ο πατέρας του Παναγιώτη Μπουγιούρη υπερασπίζεται το  γιο του ύστερα όσα έχουν ακουστεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από τα “Μυστικά της Εδέμ”.

Ο πατέρας του ηθοποιού, ενοχλημένος από δημοσίευμα περιοδικού της περασμένης εβδομάδας, αλλά και το σχολίο στο site της σειράς, που αναφέρε τον γιο του ως “ψωνάρα”, απαντά με επιστολή του στο περιοδικό “TV Έθνος”.

“Αν ο Παναγιώτης είναι ψωνάρα, συμφωνώ ότι είναι με το σκι, με τις καταδύσεις και με την ιστιοπλοΐα και με το σκυλί του, δεν είναι όμως ψωνάρα με τα παλιόσκυλα! Αν ήταν ψωνάρα, οι ψωνάρες δεν φεύγουν από τέτοιες σειρές με καλή αμοιβή”, υποστηρίζει στην επιστολή του. 

“Του’ χω χτίσει στο Διόνυσο μια έπαυλη την οποία διατηρεί κλειστή και προτιμά να μένει σ’ ένα διαμερισματάκι ταπεινό στη Νεάπολη. Ο Παναγιώτης ποτέ δε μέτρησε την επιτυχία με το ύψος του μισθού. Δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και ό,τι τραπεζικές καταθέσεις έχω θα του τις αφήσω”, συνεχίζει ο ίδιος αναφερόμενος σε όσους κατηγόρησαν τον Παναγιώτη Μπουγιούρη ότι έφυγε από την επιτυχημένη σειρά γιατί είχε υπεερβολικές οικονομικές απαιτήσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε