Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πέγκυ Ζήνα: “Ο έρωτας, ο βήχας και η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται!”

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη…

Η Πέγκυ Ζήνα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στο Θέμη Γεωργαντά και ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM 8.98 για την εγκυμοσύνη. “Η εγκυμοσύνη ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται. Απλά φαίνεται”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.
 

Η ίδια ανέφερε πόσο πολύ καταλαβαίνει τις γυναίκες που δεν θέλουν να ανακοινώσουν από την πρώτη στιγμή την εγκυμοσύνη τους. “Πολύ απλά θεωρώ ότι, όπως ο έρωτας και ο βήχας, η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται και είναι κάτι που θα φανεί έτσι κι αλλιώς. Αρκετές γυναίκες την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους το πρώτο διάστημα. Κάθε γυναίκα όμως περιμένει την στιγμή που θα νιώσει ασφαλής για να το ανακοινώσει, γιατί είναι μια πολύ χαρούμενη και σημαντική στιγμή”, δήλωσε, τονίζοντας ότι ένα παιδί είναι πάντα προτεραιότητα, καθώς και ότι η ίδια είναι έτοιμη να ζήσει τη στιγμή που θα γίνει μητέρα. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν αποκάλυψε αν είναι πράγματι έγκυος.
 
Για τη Eurovision και τη συμμετοχή του Λούκα Γιώρκα, είπε: “H κατάσταση αυτή την στιγμή στη χώρα μας είναι τόσο δύσκολη, που εγώ προσωπικά θα ήθελα αυτό που θα τραγουδήσουμε να είναι το κομμάτι του Λούκα. Έχω την ανάγκη να ακούσω αυτό το πράγμα φέτος, εξαιτίας όλου αυτού που περνάμε” και πρόσθεσε πως η ίδια δεν θα πήγαινε στo διαγωνισμό. “Αν σκεφτείς ότι όλοι οι τραγουδιστές που έχουν πάει στην Γιουροβίζιον “τα έχουν ακούσει”, ακόμη και η Ελενα Παπαρίζου που ήλθε πρώτη, εγώ δεν θα ήθελα να πάω στη Eurovision… ποτέ!”, εξομολογήθηκε.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε