Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Περίεργη πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του Γ.Παρτσαλάκη!

Περίεργη πυρκαγιά στο  αυτοκίνητο του Γ.Παρτσαλάκη!

Ο ίδιος μιλώντας στο NewsIt το αρνήθηκε, αλλά η πυροσβεστική υπηρεσία του Λαυρίου το επιβεβαιώνει!

 Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  γνωστός  ηθοποιός  κάηκε  ολοσχερώς χτες, στην περιοχή του Λαυρίου, γύρω στις 4.45 το απόγευμα.

Σε επικοινωνία του NewsIt με τον κ.Παρτσαλάκη, ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά το περιστατικό και ισχυρίστηκε ότι το μεσημέρι ήταν στην πρόβα και μετά πήγε στο σπίτι του στο Φαληρο.

Ακούστε την πρώτη επικοινωνία του ηθοποιού με το NewsIt.

Το NewsIt  επικοινώνησε με την πυροσβεστική υπηρεσία Λαυρίου όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας, μας επιβεβαίωσε ότι το απόγευμα της Τρίτης, στις 4.45 ήλθε στην πυροσβεστική ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μαζί με την αστυνομία και ανέφερε ότι κάηκε το αυτοκίνητό του. Ο αξιωματικός υπηρεσίας μας είπε ότι δεν μπορεί ακόμα να γνωρίζει αν πρόκειται για εμπρησμό ή αν η φωτιά προήλθε από μηχανική βλάβη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού κάηκε ολοσχερώς.

Μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από την πυροσβεστική το ΝewsIt. επικοινώνησε ξανά με τον κ .Παρτσαλάκη.Για ακόμη μία φορά αρνήθηκε ότι έχει συμβεί κάτι αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος…
 
Ακούστε τι είπε στο NewsIt  στη δεύτερη επικοινωνία μαζί του

Η όλη ιστορία δημιουργεί ερωτηματικά γιατί ο ηθοποιός αρνήθηκε το περιστατικό παρά το γεγονός ότι επικοινωνήσαμε αρκετές φορές μαζί του.Για ποιό λόγο προσπάθησε να κρύψει ότι πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του;

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα της εταιρείας του Γ.Παρτσαλάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε